Partiledaren för Valsamverkanspartiet kallad ”råtta” och hotad med våld via påhittat arabiskt-klingande alias av arg pensionär?

Istället för att helt enkelt redovisa vilka organisationer och talespersoner som ingår i Stefan Laksos favoritparti, ”Svenska Partiförbundet”, så kommer här förmodligen ytterligare ett av Stefan Laksos privata påhitt i affekt, nämligen hot om våld.

Jag fick syn på det när jag, med vanlig motvilja, besökte CIA:s sociala spionprogramvara Facebook, även om jag numera blivit med i den ryska m.VK.com eftersom Newsvoice utsatts för ett slags bokbål av Facebook.

Jag antar, med det jag har vid handen, att ”Abraham Kadraim” är ett påhittat alias av Stefan Lakso, inte en partikamrat, eftersom språket är helsvenskt och exakt en sådan reaktion som jag skulle förväntat mig av Lakso själv, som till synes verkligen gör allt för att inte, helt sonika, svara på fullkomligt normala frågor vid en valsamverkan, nämligen vilka som ingår i den.

Så här står det på Facebook:

Abraham Kadraim
Vill göra DEJ fucking uppmärksam på att du din lilla RÅTTA försöker slå på någon med hans privata information till dej som har blivit grovt utsatt från Bodens Kommun som begått ett flertal kriminella ageranden som fick Stefan att gå i väggen och där han till slut blev förtidspensionär på grund av att de ytterligare arbetsmiljöbrott de sen utsatte honom för för att försöka tysta honom, och det förorsakade till slut att till slut hans ekonomiska förening projekta EF gick i konkurs och hans Aktiebolag Projekta AB fick problem, och du slår på honom nu din JÄVLA RÅTTA för att SPF inte ville ligga under ditt SJUKA Valsamverkansparti, vilken Sjuk Jävel inte du måste vara, många är PISST förbannade på dej ska du veta, och både Domännamnen Valsamverkanspartiet­.se och Vetenskapspartiet,se­ är uppköpta av andra som är förbannade på dej, vi har folk som vill besöka dej och ta en dans med dej vilket vi har avrått, be Stefan för HELVETE om ursäkt fort som bara FAN och radera din skit om Stefan innan vi går ut massivt med det du har gjort, det är mer stake i Stefans lillfinger än det har varit i dej under hela ditt liv din RÅTTJÄVEL!!!!!!
Igår kl. 21:11 · Skickat via nätet

Abraham Kadraim
Några tog genast reda på din hemadress, och ber du inte om ursäkt så blir det det omskolning i ditt hem menar en del, va Faan är det för blöjpartier du driver när du hotar folk för att de ska gå med under ditt skitparti, fan ni säljer ju Adlibris böcker med titlar som ”Farfar har fyra fruar” och ”Mormor är inget spöke”, faan har du en hjärnskada som ursäktar ditt treåringsbeteende, fan med de skärmdumpar de har visat mej fick mej att först gapskratta, och vill du bli ökänd ned dessa bevis och bildbevis så välkommen till vuxenvärlden, jag personligen kommer inte att ödsla tid att söka upp dej, men andra närmare dej kliar det i fingrarna på, så fixa till det här nu snabbt som fan din RÅTTA, fattar du det här för din kännedom.
för 9 timmar sedan · Skickat via nätet”

Abraham Kadraim verkar inte existera i Sverige, men verkar vara ytterligare ett av Stefan Laksos påhitt via Facebook.

Jag beklagar vad Bodens Kommun ev. gjort mot Stefan Lakso, särskilt om det knäckt honom, men jag ser inte vad det har med den här saken att göra.

Jag kan enbart meddela Stefan Lakso, eller ”Abraham Kadraim”, i all välmening, att jag oftast inte befinner mig vare sig på Facebook eller invid den brevlåda som du ev. funnit. Jag har bara min adress där och befinner mig oftast på resande fot.

Valsamverkanspartiet säljer inte heller böcker med titlar som ”Farfar har fyra fruar” och ”Mormor är inget spöke” även om det verkar finnas fler intressanta titlar för nya barnböcker i vårt mångkulturella Sverige. Jag vill här i all välmening meddela dig att reklamen du ser beror på att du inte loggat in på WordPress.Com, eller inte har skaffat dig NoScript, eller Reklamblockerare.

Innehållet i den reklam som du sett beror på att ”Abraham Kadraim” (eller kanske Stefan Lakso) surfat runt på sidor som är kritiska till mångkulturen i Sverige. Det är inget vi ser ned på. Vi är nämligen en regnbågskoalition. Alla partier är välkomna oavsett syn på mångkulturen.

Vi är inte intresserade av de domäner du ev. köpt upp och du kan göra precis vad du vill med dem för vi är jättenöjda med det proffsiga WordPress.Com. Vårt partinamn är redan anmält till Valmyndigheten inkl. logotyp också och alla som vill hitta oss hittar oss också på nätet.

I all välmening föreslår vi dock att du ger dina pengar till vettigare saker som leder till ett bättre samhälle för framtidens generationer, än att slösa bort dem på den meningslösa ”.se”-domänen. Det finns dessutom så många andra där ute ex. ”.org” ”.net” ”.nu” om du vill slösa bort mer pengar. Vi tänker inte själva göra det.

Om du, Stefan, eller ”Abraham Kadraim”, istället valsamverkar eller direkt lägger ned det ”Svenska partiförbund”, som ger fullkomligt logisk valsamverkan ett riktigt dåligt rykte, så lovar vi att direkt plocka bort dessa poster om dig och ”Abraham”. Vi är inte ute efter att mobba er, endast att upplysa de människor som ni förvillar.

Dessutom kan jag meddela dig, Stefan, eller ”Abraham Kadraim”, att hot om våld inte fungerar på våra medlemmar i Vetenskapliga partiet och inte heller på mig som organiserar Valsamverkanspartiet. Vi är väl medvetna om hjärnans ödlekomplex, men vi är inte offer för det, eftersom vi mediterar flitigt.

En råtta, Stefan, ser jag viss likhet med för råttor kan uppvisa ganska hög intelligens och stort mod jämfört med många andra djur och sanningen är ju att vi är ett ganska litet parti, än så länge, jag, nästan som en liten intelligent modig råtta. Absolut. Jag tar det som en komplimang, men en smustig och hotfull råtta, Stefan, det är vi inte, men väldigt renliga och snälla mot framtidens generationer.

Eftersom vi faktiskt tycker synd om dig, Stefan, helt oavsett om du hittat på det här själv eller gör det åt monopolkapitalet, vilka till synes arbetar för att förgöra vårt land, Europa och vår demokrati, så kommer vi ändå inte att polisanmäla dig eller ”Abraham” för olaga hot. Polisen har nog med det kaos som politikeradeln skapat fullt medvetet ändå, men vi noterar det naturligtvis publikt, så att alla våra medlemmar vet om vad som skett.

Vi är heller inte ute efter dina pengar, Stefan, lika lite som någon annans, och vi ser varken dig eller ”Abraham” som något direkt hot. Vi vill bara att du ska avsluta det här projektet som står i intressekonflikt med vårt eget strävande om verklig valsamverkan och verklig demokrati, vilken ger makten till de ingående partimedlemmarnas valda kandidater, där faktiskt Svenska Partiförbundet såväl som Direktdemokraterna, där du också är med, fortfarande är inbjudna med sina kandidater.

Visserligen så tror nog inte så många på din modell Stefan, där du helt uppenbart försöker tillskansa dig mer makt privat, på bekostnad av både Direktdemokraterna, oss och resten av folket, och långt ifrån allt folk tror naturligtvis ej heller på din plattform via CIA:s spion-progamvara Facebook och visserligen tror nog långt ifrån alla på Direktdemokraternas ”black-box e-demokrati” via osäker programvara på osäker hårdvara, lika lite som alla kan tro på Vetenskapliga partiets visioner.

Vi måste således helt enkelt valsamverka trovärdigt om vi överhuvudtaget vill påverka någonting alls i direktdemokratisk riktning, och vi borde det. Det är många små partier som är för en bättre demokrati och fler beslutande folkomröstningar. Detta måste vi inse om vi vill ha någon som helst chans att få mandat i riksdagen så att vi kan föra fram folkviljan.

Du får ursäkta mig, bäste Stefan Lakso, eller ”Abraham Kadraim”, men ditt/ert Svenska Partiförbund liknar för mig idag ingenting annat än en dålig psykologisk operation, från någon av monopolkapitalets odemokratiska lakejer, som är ute efter att krossa varje försök till trovärdig valsamverkan.

Det skulle starkt förvåna mig om du/ni får någon större mängd röster eller kryss i valet, helt oavsett vilken väg ni väljer. Min personliga rekommendation är att du/ni helt enkelt lägger av och tar pensionen mer ro, eller hittar på något mer konstruktivt.

MVH
Martin Gustavsson
Politisk organisatör
Valsamverkanspartiet

P.s. Vi tar gärna emot länkar som visar vad Google:s reklammakare är övertygade om att du/ni är intresserad av. Allt medan ni klickar fram detta finansierar ni nämligen WordPress.Com som är ”GPL” och ”open source” och ni stöttar då en del av den demokratiutveckling som behövs på Internet. :-)

4 reaktioner till “Partiledaren för Valsamverkanspartiet kallad ”råtta” och hotad med våld via påhittat arabiskt-klingande alias av arg pensionär?

 1. Stefan Lakso ger sig inte, kallar hot om våld för ”sublim aning humor” kallar mig ”kriminell” när jag berättar om min upplevelse och hotar mig nu med rättsliga åtgärder inkl. fängelse. Hot om våld må vara humor för dig, men det är inte humor för 99% av befolkningen. Det kan jag lova dig.

  Jag önskar Lakso lycka till med sitt ärende till polisen och jag anser att jag har all anledning att berätta om min upplevelse, vilket är att Lakso (och ev. hans vänner eller hittepå-alias) uppträder hotfullt.

  Jag har all anledning att offentligt publicera detta eftersom Lakso (och ev. fler), i sin gärning, enligt min mening beter sig mycket besynnerligt, samt direkt skadar våra försök att skapa fullt normal valsamverkan i Sverige. Genom att presentera valsamverkan på det vis som han gör det, med villkor som är helt omöjliga för någon vettig organisation att gå med på, så ger han givetvis valsamverkan dåligt rykte, när det faktiskt är väldigt enkelt och självklart hur en samverkan bör gå till, där alla kandidater ska synas med partinamn på den gemensamma valsedeln och där varje kandidat ska arbeta för sitt parti och för folkviljan väl inne i riksdagen.

  För övrigt anser jag att, om man ger man sig in i den politiska leken med ett politiskt parti, så får man allt tåla några sanningens ord, även om man uppfattar sanningen som kränkande. Människor tror i bland att de kan göra, skriva eller säga vad som helst utan konsekvenser. Jag försöker enbart visa Stefan Lakso att han inte kommer undan med detta och att han snarast bör ändra stil.

  Jag har läst brottsbalken och försöker följa den. Om polisen häktar Stefan Lakso i samband med hans anmälan så skulle det inte alls förvåna mig. Jag anser att jag har full rätt att publicera besynnerlig och hotfull kommunikation som landar hos mig, gräva djupare och kritisera den och jag anser att precis alla bör göra det och berätta om sina upplevelser.

  Så här skriver Lakso, inkl. en mängd stavfel, via Facebook:
  —–

  Stefan Lakso
  Tjaaa du.

  Hörde det, det var ganska fyndigt med en sublim aning humor i det som framfördes och hörde att detta blev dagens skämt enligt många, bra var ju att Abra inte hotade dej trotts att du hängt ut även honnom, utan bara förmedlade vad andra ansåg.

  Du tillskriver mig vissa göromål jag inte har varken att göra med eller käns vid, vilket kan anses vara förtal, att du sen aktivt sprider denna blogg till andra parter via PM gör att saken blir värre.

  Och Abraham får stå för vad han gör, men han har defacto inte hotat dej vad jag kan se, men jag förstår att han blev förbannad, och fakta är att vi inte börjat detta, detta har du startat upp alldeles själv då vi bara tackat nej till ett sammarbete med dej/er under era former.

  Vet du, jag kan förstå:

  Jag förstår att det inte kan vara lätt för dej att bli akterseglad gång efter annan där du körs över i dina egna uppstartade partier, och sen måste starta upp dels ditt Vetenskapliga partiet, och sen även Valsamverkanspartiet­ för att kunna ha Valsamverkan med dej själv då tydligt är att inga andra partier vill ha Valsamverkan ”Under” dej och din nu avkrävda fulla kontroll.

  Jag förstår även att det måste vara svårt att nå ut på Bloggspot med din blogg, och att då den inte når några läsare så då måste du ta till extrema årgärder för att nå ut och synas, men det är stor skillnad på att synas i positiva termer och synas i negativa termer.

  Men vet du, jag kan inte förstå:

  För det första jag kan inte förstå att du när du i privata samtal först hotar motparten när du inte får till ett sammarbete under dej som sliter sönder dels den motsatta partens organisation som din egen organisation, och har du inte förstånd i detta så har du inte förstånd i detta, men att försöka ”hota” dej till ett sammarbete är deffenitivt fel aggerat från din sida inledningsvis i skriftliga samtal.

  För det andra så gjorde du helt fel när du sen frustrerat gjorde allvar av ditt hot genom att först börja leta fram all negativ information du kan om mej för att kommå åt mej, när det du hittar är vad någon annan part åsamkat mig för följdskador i rena kriminella aggeranden mot mej utan att du tar reda på all fakta, och i detta uppvisar du en klar mobbarmentalitet, och ingen gillar mobbare ska du veta förutom andra mobbare.

  För det tredje så har du offentliggjort privat samtalsinformation vilket är en brottslig handling, och här har du gjort dej skylldig till både Ärekränknings och Förtalsbrott, och där enligt lagbrotten.

  ”Kränkning är en egen form av skada, det vill säga varken personskada eller ekonomisk skada, som regleras i 2 kap. 3 § och 5 kap. 6 § skadeståndslagen.

  För att kränkning ska anses uppstå krävs att det är en attack mot någons integritet. Det krävs vidare att personen i fråga på något sätt värnar sin integritet och inte själv ”bjuder in” till kränkningen”.

  Gällande förtalsbrott finns det prejudiserande fall som kan klart härledas till ditt aggerande, vi har jurister att använda oss av via vår medlemsorganisation ”Rättssäkerhetsrådet­”, ska jag/vi nyttja våra resurser där?

  http://www.gp.se/­nyheter/göteborg/­förtalsbrott-kan-leda­-till-fängelse-1.679­943.

  Vill förmedla dej denna information, så du klart kan få en möjlighet att förstå vad du håller på med, och att du själv startat upp och är den part som valt att offentliggöra en uthängning på inga grunder alls.

  Jag avvaktar ett tag till här tills denna information hunnit sjunka in, så att du har en möjlighet att tänka om och förstå din situation eller inte, och därefter vidtar jag de åtgärder jag finner mig nödgad att måsta ta.

  Om inte annat har du nu ytterligare lite privat kommunikation att nyttja i din blogg, med de ytterligare konsekvensföljder det kan medföra då du inte förstår allvaret i ditt aggerande framöver via rättsliga åtgärder, och märk väl påtalan om rättsliga åtgärder till polis eller rättssystem är inte att anses som hot.

  Du har nu fått alla möjligheter att avsluta dina ärekränkningsaggeran­den och förtalsaggeranden, beslutet är ditt.

  Och återigen lyfter vi på hatten och säjer adjö.

  Mvh
  Stefan Lakso

  Förtalsbrott kan leda till fängelse
  gp.se
  onsdag kl. 00:22 · Skickat från Messenger
  Stefan Lakso
  Det är ute nu i offenyligheten även.

  Ha en trevlig dag

  Mvh
  Stefan0

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.