Hållbara argument för och emot Valsamverkan

Denna bloggpost har utvecklats och vi hänvisar nu hit:
https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2021/09/12/analys-av-argument-for-och-emot-direktdemokratisk-valsamverkan/

16 reaktioner till “Hållbara argument för och emot Valsamverkan

 1. Det ligger något i det du säger om omfattningen av psykopater eller psykopatiska drag. Jag tror knappt någon kommer undan vad gäller negativa beteenden. Även solen har som bekant sina fläckar. I politikens värld skulle alla felbeslut kunna uttryckas som Skenet Bedrar. En människa som ångrar och vill botgöra kan knappast benämnas psykopat. I politikens värld tycks ånger och bot vara sällsynt egenskap. Nog om detta . // Kommer Vetenskapliga partiet ut med valsedlar , den dag det åter är dags att rösta till Riksdagen ?

  1. Hederliga människor är aldrig fläckfria. Alla är syndare på något vis, men vi botgör och kompenserar p.g.a. äkta skuld-känslor, ex. verkar aktivt för fred för framtidens generationer eller donerar pengar till bra saker som ex. motverkar eller lindrar psykopatin.

   En psykopat däremot kommer aldrig botgöra någonting, om inte denne inte tror sig gynnas av detta på något ytligt narcissistiskt vis. Av psykopater kan man inte förvänta sig att de bryr sig om barnens välmående.

   Jag valde att trycka upp valsedlar till EU-valet. De fungerar som minneslappar. Det kostade ca 1500kr för ca en 10kg-låda har jag för mig. Jag delade ut en hel del av dem till intresserade människor i valspurten. Det sparar tid att slippa skriva partinamnet och mitt namn hela tiden.

   Varje parti/kandidat/privatperson kommer kunna beställa valsedlar inför varje val. ju fler vi blir på valsedeln, desto större anledning att beställa nya valsedlar tillsammans givetvis.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.