Viktigt! – Vad skulle du tycka om en valsamverkan för fred och Swexit?

Jag har fått ett förslag om att förändra Valsamverkanspartiet, så att den ska inkludera fred och Swexit. Jag begår nu alltså ett brott mot en av partiets grundprinciper, nämligen att prata politik, men med tanke på valresultatet i EU-valet, med tre röster, så ser jag det inte som någon allvarlig brottslighet. Något måste ju uppenbarligen göras.

Den tidigare helt opolitiska hållningen i denna Valsamverkan verkar inte ha fungerat alls väl, så jag sonderar nu vad medlemmar och läsare tycker om detta förslag. Ni kan svara nedan! Vill ni svara anonymt så skriv det i kommentaren så publiceras den inte.

Själv tycker jag förslaget är bra. Svenskar och människor i allmänhet är ofta mycket fredliga. EU:s stater, däremot, är ofta krigiska medlemmar i Nato, men vi behöver faktiskt fred och avspänning i världen, även mellan Ryssland och Europas stater. Domedagsklockan står nu faktiskt på två minuter i tolv.

EU:s stater är ofta inblandade i krigsförbrytelser, som Nato och Natos vasallstater bedriver, och som Hans Blix och Julian Assange m.fl. har avslöjat och fördömt.

Daniel Ellsberg har också försökt skydda oss alla från totalt kärnvapenkrig, men svenska medborgare har idag inga riksdagspartier att rösta på som tydligt, med full kraft, tar oss alla och världen mot fred. Valsamverkanspartiet, för fred och Swexit, skulle kunna vara detta parti, tror jag.

Fred i Europa och i världen kommer kanske börja med allt fler fria demokratiska stater som är neutrala och alliansfria? Neutralitet och alliansfrihet räddade faktiskt Sverige och Schweiz folk från två helt onödiga världskrig mellan imperialistiska stormakter. Jag tror att folket kan vara mycket motiverat att rösta för fred och Swexit.

En fredlig Swexit-agenda är nog också en mycket stor lockfågel, inte enbart för 90% av folket som har drabbats ekonomiskt av EU de senaste tre decennierna, men kanske även för några politiker med samvete i Riksdagen?

Miljontals oskyldiga dödsoffer i krig i världen, även barn, såväl som alla onödiga dödsoffer i Medelhavet, samt alla gråtande anhöriga, såväl som det ökande våldet i vårt samhälle, kan kanske göra att samvetet gnager hos vissa av dem?

Kanske funderar dessa politiker på fraktioneringar och utbrytningar från de partier som skapat problemen under partipiskan av korrumperade ledargestalter? Kanske kan detta parti ge dem verkligt hopp om förändring?

Kanske klandervärda försäljningar av vapensystem till diktaturer och den svenska bombliberalismen och massmorden, som EU:s krigspolitik bidrar till, göra att folk sover dåligt? Vem vill inte sova bättre? Och vem vill inte bli en aktad och hederlig människa?

Jag vill. Vill du? Berätta gärna vad skulle du tycka om en valsamverkan för fred och Swexit! Skulle du rösta på den? Finns det någon mer viktig komponent som måste till, eller räcker dess två frågor som plattform?

En reaktion till “Viktigt! – Vad skulle du tycka om en valsamverkan för fred och Swexit?

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.