Brev till Al Burke – Upprop till Regnbågskoallition för fred

Hej Al!

(Kopia skickad till Svenska Freds och idégivaren Gunnar Eriksson)

Anledningen att jag kontaktar just dig är att du och alla de som skrev på för Julian Assange har visat stort civilkurage och engagemang för fred och anständighet. Om du vill meddela de som medverkade i detta upprop om detta initiativ, till dessa anständiga människor, så vore jag djupt tacksam. Vi vet ju båda två att dessa individer har god karaktär genom dessa underskrifter.

idén är partier som är för fred valsamverkar i en bred regnbågskoallition för fred och därigenom erbjuder folket ett helt smörgåsbord av nya fredliga partier, som har en god chans att komma över 4%-spärren tillsammans. På så vis skapas ett reellt sätt att föra in fredliga och hederliga partier i riksdagen som kan skapa lagar som skyddar barnen i världen och även skyddar fredsaktivister och skribenter som Julian Assange, ex. genom att ge dem skyddad identitet och en trygg tillvaro.

Min idé är att vi genom nya poltiker kan kanalisera om svenska industriers produktion till en god och fredlig beredskap för människorna, för fria demokratier och för deras barn, samtidigt som denna produktion skapar fred i världen.

Överväg gärna detta initiativ, Al! Kitisera eller ställ frågor innan du ev. bestämmer dig för att detta är ett bra initiativ! Jag har samlat en hel del argument för och emot ett sådant initiativ redan.

Idag heter denna idé Valsamverkanspartiet, med förslag på tillägget ”för fred och Swexit”, från Gunnar Eriksson, men inget är hugget i sten. De som medverkar i initiativet bör givetvis vara delaktiga i diskussionen, i namnvalet och i innehållet.

Jag tackar samtidigt för ditt arbete och ditt stöd för Julian Assange, Al, vilket jag ser som en stor och viktig insats för fred i världen.

Du, samt alla som läser detta brev, får givetvis gärna sprida uppropet direkt och värva fler människor för fred och anständighet, men jag vill givetvis att alla som gör det ska tro på initiativet och känna djup motivon för fred.

MVH
Martin Gustavsson
Politisk organisatör

En reaktion till “Brev till Al Burke – Upprop till Regnbågskoallition för fred

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.