Ska Kommunistiska partiet falla samman eller fraktioneras och växa organiskt?

”Vetenskapliga partiet och flera kommunister är öppna för en bred politisk valsamverkan, medan högern påstår att ”Kommunistiska partiet håller på att falla samman” på Flashback.

Höger har nog helt fel. Det som sker nu kan leda till flera olika vänsterfraktioner som positivt ställer sig bakom ett 10-tal punkter. Detta kan vara början på något stort. En ny organisationsform.

KP och SKP har länge harvat under 4%, i två fraktioner med samarbetssvårigheter,  men utan att göra något positivt och konstruktivt åt den saken.

Men positivitet och konstruktivitet skulle kunna leda till en växande riktig vänster, som växer likt ett träd och förgrenar sig upp över de andra ruttna träden som sålt sig till bankmaffian, som vid nästa storm sannolikt faller ner hårt mot maken, medan en stark samverkande riktig vänster kommer stå otroligt stadigt när det blåser hårt.

Valsamverkan innebär att folket självt kommer kunna ge näring till de förgreningar som de tycker passar i detta träd, varje val.

Så förbered er på en demokratisk revolution gott folk! Förbered er på nya partier som representerar folkviljan, istället för bankmaffian! Ge näring till det nya trädet på alla sätt du kan!

En reaktion till “Ska Kommunistiska partiet falla samman eller fraktioneras och växa organiskt?

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.