Inbjudan: Imorgon Söndag 22/8 kl 18:00 diskuterar vi direktdemokrati och valsamverkan

Imorgon Söndag 22/8 kl 18:00 diskuterar vi direktdemokrati och valsamverkan via https://meet.jit.si/ddvalsamverkan

Appen heter Jitsi Meet och finns i de flesta operativsystem. Om du skriver in mötesplatsen i appen så skriver du enbart ”ddvalsamverkan”.

Alla som idag medverkar i partier som är för ökade inslag av initiativrätt och beslutande folkomröstningar, samt är positiva till valsamverkan, oavsett i vilken form, är välkomna att medverka.

Vi tänker inte diskutera om, men HUR vi genomför dd och valsamverkan på ett bra sätt.
Ordningen är att varje individ får tala i maximalt två minuter åt gången innan ordet går vidare till nästa person som då har chansen att tala eller lämna vidare ordet till nästa person.

Vi börjar med tankar kring direktdemokrati under ca 20 minuter och går sedan över på valsamverkan i 20 minuter. Fasta linor via LAN rekommenderas för att minska mobilstrålningen.

Tänk på dina medmänniskor! -> För att ingen ska bli sjösjuk och minska stråldosen så bör vi ställa ner mobiltelefoner mot något framför oss och vara ca 50-100cm ifrån dem. För att få bra bild ser vi helst till att vi har bra ljus på oss. För att slippa rundgång och få en hyfsad ljudkvalitet bör vi använda hörlurar.

Samtalet kommer spelas in och publiceras med CC0-licens på Internet Archive och länkas till på Valsamverkanspartiets hemsida. Samtalet får fritt delas på andra plattformar, gärna genom länkar till de komprimerade filer som jag kommer lägga upp efter mötet.

Om du inte har funderat på valsamverkan tidigare, eller har programmerats med negativitet, så läs gärna om min personliga idé om en positiv konstruktiv valsamverkan:
https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2020/02/17/analys-av-rodgron-valsamverkan-nastan-enbart-hallbara-argument-for-en-rodgron-valteknisk-samverkan/

Enhet, Knapptryckarna, Vetenskapliga partiet och Direktdemokraterna är inbjudna och andra partier och människor, som är för valsamverkan och direktdemokrati, får gärna bjudas in också.

Kanske lyckas vi inte nå 100% enhet i vårt samtal, men jag hoppas på det.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.