Videomöte för ljusa krafter alla Söndagar och Onsdagar kl.11:00-11:40.

Ingen annan har tagit initiativet till nytt möte, men jag anser att det brådskar att vi pratar ihop oss och är eniga redan innan Julafton, så jag bjuder härmed in alla talespersoner på direktdemokrati-valsamverkans-e-post-listan och lägger till några individer i inbjudan som jag ser som nyckelpersoner som jag tror vi behöver för att lyckas.

Anmälan

De som vill medverka meddelar sin planerade medverkan i kommentarsfältet nedan, eller via e-post, eller gärna båda delar. Till angiven e-postadress kommer då adressen för mötet att skickas ut.

Ämne: Ljusa krafter

Bild på lyktor som tillsammans sprider ljus

Hur ser ni på ljusa krafter och vad hjälper ljusa krafter att vinna?

De inbjudna

Vilka partier är motiverade till att ersätta dagens partier med bättre direktdemokratiska alternativ genom transparent valsamverkan? Jag är inte helt säker på det, men följande partier verkar ha ett grundläggande ljust intresse av mandat den 11:e september 2022:

+ Basinkomstpartiet
+ Direktdemokraterna
+ Enhet
+ folkomrosta2021.se
+ Medborgarresan
+ Nix to the Six
+ Skattedemokraterna
+ Solidaritetspartiet
+ Vetenskapliga partiet

Bjuder även in den upplyste Öystein Rönne som lokaliserar och sprider evident sanning via Rumble, den sällsynte och grävande journalisten Ole Dammegård, den fantastiske presentatören Niclas Holmsten & flickvän, samt den gode spåraren Conny Andersson, som alla tillhör ljusets krafter som jag ser det.

Bjuder dessutom in Amineh Kakabaveh en fri kraft i Riksdagen, den djupt tänkande Malcolm Kyeyune från Örebropartiet, Nils Littorin den modige läkaren från Malmölistan, juristen Christian Pavón från Framåt Sverige och sociologen Göran Adamsson, som alla tillhör den ”klassiska vänstern” som jag ser det. Min undran är varför vi som är ”klassiskt vänster” inte skapar ett äkta vänsteralternativ, valsamverkar med detta och tar mandat?

Har även valt att bjuda in Mikael Wilgert från den oberoende kanalen SwebbTV, som hjälpte Ole att sprida ljus och därmed blev censurerad på Youtube, något jag redan hade förvarnat skulle hända, med tanke på den höga kvaliteten, objektiviteten och den höga evidenta sanningshalten, samt har även bjudit in Helene Bergman, en feminist som nyligen satte ljuset på radikalfeministernas förtryck.

Detaljer

Mötet kommer spelas in via DropBox på appen Jitsi Meet, en app som finns för alla plattformar inkl. i Linux-biblioteket och via webbläsare på https://meet.jit.si, samt kommer komprimeras av mig och förevigas oklippt på Internet Archive, den bästa plattformen jag har funnit hittills.

Första delen av mötet kommer även läggas ut på den mindre ljusa plattformen Youtube och den kan ni även lägga på andra plattformar som påtvingar betraktare spionerande Javaskripts. Ni kan döpa och dela mötet efter detta, precis hur ni vill, men helst utan att nämna namnen på de medverkande, för då agerar ondskans algoritmer sannolikt med att mörka ljuset.

Bild på ett hjärta med CC0 inutiJag kommer använda licens. CC0, men för att se hela vill jag gärna att människor ska ta sig till en mycket ljus plattform, nämligen Internet Archive, som är helt transparent och där de kan ladda ner hela samtalet helt anonymt på MP4-fil, t.ex. via en Tor-browser. Sprid alltså med fördel första delen av vårt möte på andra mindre ljusa plattformar, men inte resten!

Alla deltagare uppmanas att göra reklam i mötet för sina egna plattformar och hur de ser på ljuset i sina egna plattformar, samt vilka utmaningar de står inför, vilka hinder som de vill sätta ljuset på och vilken hjälp de vill ha av oss andra.

Man i headset vid dator som är glad att slippa spy och gör tummen upp
Medkänsla med betraktaren!

För bra ljudkvalitet, utan akustisk rundgång, uppmanas alla att använda headset av god kvalitet, samt stänga av mikrofonen när vi inte talar, eftersom alla har ett bakgrundsbrus i sin omgivning från kylskåp, element, klockor etc.

För att undvika rörelsesjuka hos medverkande och betraktare, uppmanas att visa hänsyn, genom fast placering av  kamera eller mobiltelefon. Alla uppmanas att stänga av sina mikrofoner när de inte talar. Du som måste röra dig under samtalet, håll gärna handen framför kameran när du gör det, eller deaktivera kameran innan du gör det!

Mötesordningen kommer vara cirkulär och maxtiden att tala bör vara < 2 minuter. Mitt mål är att hålla mötet ca 40 minuter långt och allra högst en timme. Om vi behöver mer så tar vi en paus och fortsätter igen efter lunch/brunch kl. 13:00-13:40.

Har du frågor?

Kontakta mig då via e-post, som du har sedan innan, eller via kommentarsfältet nedan.
Välkomna med gott humör!

En reaktion till “Videomöte för ljusa krafter alla Söndagar och Onsdagar kl.11:00-11:40.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.