Kritik av Björn Lundholm, Ole Dammegård, Filip Sjöström & Ulf Bejerstrand

Björn Lundholm, Ole Dammegård, Filip Sjöström & Ulf Bejerstrand har haft videomöte

Bild på person med foten i kläm som säger Jajjamen!!!Björn Lundholm verkar vara både konflikträdd och extremt  naiv, men jätteglad av tanken på Himlen på Jorden. Skulle någon ta hans fot och sätta den i kläm med vilje så skulle han nog se det som positivt, verkar det som, eller att han har attraherat det… Detta är en man som inte verkar se med skepticism på någonting, men lever i ett slags opiat-liknande rus, och därför förmodligen är väldigt lättlurad. Att han fortfarande använder Zoom, istället för Jitsi Meet säger en hel del, anser jag. Naivitet, hur ädel och god den än vill försöka framstå som, ÄR indirekt ondskefull, på så vis att den villigt låter sig utnyttjas av ondskan istället för att göra det som är modigt, d.v.s. det som Jesus gjorde, nämligen att utmana den. När alla är villiga att göra som Jesus så kan vi säkert få Himlen på Jorden och det är som jag ser det världsfred och balans med naturen.

De som har ljusa avsikter har inget att frukta av den evidenta sanningen, vilken man når genom både öppenhet och skepticism i meditation. De med ljusa avsikter har heller inget att frukta av konflikter som kommer upp till ytan när man mediterar eller analyserar. Djävlarna måste få både motstånd och sårskorpor i processen, i alla fall tills de ber om ursäkt och menar det!

Noterar att Filip Sjöström har visat mod genom att stå för vad han tycker och dra igång en frihetsdemonstration. Toppenbra! Ingen konflikträdsla där, men heller inget onödigt konfliktskapande. Här en sång till friheten. Jättefint. Nu vill Filip skapa en ny text och dra in artister. Jättehäftigt. Han beter sig fredligt, trots att han inte verkar vara kritisk till vad Facebook faktiskt är … än … Intressant.

Så allt är inte ljust och positivt, men vem är väl helt vit som snö? Knapptryckeriet har Ulf sannolikt inte stulit från Grekerna, men sannolikt från Direktdemokraterna, tror jag. Ulf har sannolikt även stulit valsamverkan, sannolikt från Valsamverkanspartiet som jag administrerar, men eftersom han helt tydligt arbetar åt mörkrets makter vill han inte sätta ljuset på sitt mörka agerande mot Direktdemokraterna och mot Valsamverkanspartiet, vilka han lämnade tillsammans med fler troll i mörkrets arméer, när de inte lyckades dominera detta, såsom mörkrets krafter alltid vill. Mötena hölls nämligen direktdemokratisk av mig och alla medverkande fick två minuter var. Detta dög uppenbarligen inte för Ulf eller andra dominanta troll.

Bild på Ulf BejerstrandDet finns dålig vetenskap och bra konspirationsteorier, men Ulfs misstro till vetenskap tycks bottna i tron på helt vettlösa konspirationsteorier, förmodligen av känslomässiga skäl, eller ren ondska, men inte förnuft eller evidens. Det evidens som stör honom allra mest verkar vara att jämlikhet leder till en lägre mordfrekvens. Jämlikhet får man genom att omfördela förmögenheter via progressiv skatt, vilket vi gjorde i Sverige fram till mordet på Olof Palme som med stor sannolikhet utfördes av Dekorimamannen, tror jag, och de andra i den landsförrädare-organisationen.

Evidens som pekar på att Ulf ska betala skatt är sannolikt för svårt för Ulf och andra moderater / frimurare / djävulsdyrkare / Mammon-dyrkare. Därför vill Ulf sannolikt överförenkla allt och det är nog av samma anledning han har röstat på Moderaterna, tror jag, d.v.s. motsatsen till progressivitet.

Man måste helt enkelt överförenkla allt om man ska kunna rösta på något så ondskefullt, eller ev. själv vara en frimurare som tillber djävulen, eller riktigt djävla korkad.  Eller är det så att Ulf lättare kan lura med sig mycket enkla människor med enkla svar på komplexa frågor, samtidigt som han själv vägrar svara på frågor? Hur det är vet vi inte, för Ulf svarar inte på frågor… än. Det gör inte mörkrets krafter, inte heller dagens s.k. ”vänsterparti”. Det säger jag för att visa att jag inte köper vänsterns dumheter heller, om nu någon trodde det?

Noterar att Ole förmodligen behöver VPN, GNU/Linux och hårdvara från Purism, samt förmodligen INTE bör lita på sina ”hjälpare” onödigt mycket i digitala spörsmål, samt förmodligen  bör låsa in sin dator väl, samt vara under en filt vid inloggning, likt Snowden.

Varför blir inte Ulf nedstängd? Förmodligen eftersom han passar eliten som handen i handsken. Ondskan kan lätt avfärda honom, och alla han associeras med, såsom ”extrema konspirationsteoretiker”, vilket dessutom är sanningen i hans fall och i många andra som han vill associera sig med.

I Ulfs lydiga lismande entourage finns det människor som tror att jorden är platt och människor som kallar sig själva populister och tror att det finns ödlor överdragna med mänsklig hud. Nästan ingen försöker hjälpa dem till rätta. Att försöka är som att köra huvudet i väggen.

Själv tror Ulf, helt utan hållbara evidens, att halva SS var judar och att NASA aldrig har varit på månen… Det verkar mest vara en känsla han har och diverse åsikter som han själv aldrig försöker ifrågasätta skeptiskt. Det är nog för svårt med djupare analys för Ulf verkar vilja ha det enkelt för sig.

Det är sannolikt därför Ole stängs ned av ondskan men inte Ulf. Den ständigt pladdrande Ulf är ute och seglar totalt i timtal och kan inte hålla sig till saken, likt en halvdement tant, medan Oles teorier förmodligen ligger närmare den sanning som eliten vill dölja, särskilt Oles väl underbyggda teorier om olika falskflagg-operationer, i vilka jag själv har sett märkligheter, t.ex. på Drottninggatan och i Christchurch.

Fokuset på pladdermajan Ulf drar bort fokus från det som är viktigt och det gillar nog elitens djävulsdyrkare, tror jag.

Noterar att i samma veva som Sverige var ett relativt hederligt fredligt land som kritiserade bombningarna av Vietnam genom Olof Palme, som med rätta jämförde Henry Kissingers bombningar av Hanoi med Babij Jar, så var Ulf alltså en svensk vapenvägrare som hotade psykologer med gevär vid mönstring istället för att be om vapenfri tjänst … Intressant …

Så gör Ulf monopolkapitalisterna en stor tjänst och kritiserar svenska kommunister som är för fria demokratiska val, men naturligtvis utan att poängtera vad kommunism betyder enligt definitionen:

”Kommunism (från franskan: communisme och ytterst av latin: communis, gemensam) är en grupp närbesläktade idéer om att produktionsmedlen i ett samhälle är gemensamt ägda.[1] Inom marxismen är det också benämningen på det tillstånd i samhällsutvecklingen där klasserna och staten upplösts och produktionsresultatet fördelas åt alla efter behov.”
Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Kommunism

… och liksom ändå Tuttilurium lej vill han avskaffa pengar … Hur detta hänger ihop är svårt att förstå, men kanske har han en förklaring på det? Är han för matkuponger? Är han en ofrivillig kommunist som tänker ”av var och en efter förmåga, till var och en efter behov”? … eller är det kloak-gamar i eliten som möts i Davos, som ska äga allt och vi inte ska äga någonting, eller är det enbart för lite flour-sköljning och för mycket Coca-cola från USA som han har hällt i sig?

Oles liknelse med fjärilen vid ungefär 1:25:15 var verkligen intressant. Alla som har tagit sprutan har liksom begått självmord. Wow. Tänk om Ole får rätt? Ingen som vet. Tänk om 80% dör knall och fall? Detta är ju faktiskt helt ny experimentell teknologi.

Om Ole får rätt så är det nog utmärkt om man inte har tagit sprutan. Personligen misstänker jag att eliten nu har steriliserat en stor del av befolkningen, vilket kommer få en likartad effekt, om vi bara håller ordning på de som vill överbefolka planeten med 12-barnsfamiljer och därigenom undviker att skapa öken på fåtalet generationer. Eller så släpper väl ondskefulla vetenskapsmän snart ut Marburg eller Ebola igen i någon slags ”gain of function”-variant?

Bli inte förvånade gott folk! Igår träffade jag en ung man som var satanist och ville finna en riktigt ondskefull organisation. Jag föreslog först Satanistiskt initiativ, men sedan när han inte skojade föreslog jag Moderaterna som Bejerstrand har röstat för, samt Frimurarorden där moderater och sverigedemokrater frotterar sig och där de helt tydligt dyrkar djävulen självt. Nämnde jag att Ulf var med greven och betjänten i Ny Deodorant som var föregångaren till Sverigedemokraterna? Grattis till er fina polare!

Splittrade vi falla! Enade vi stå! … men onda människor ska vi inte förena oss med tills de har gjort en ordentlig avbön från ondskan och bett om förlåtelse! Det är viktigt, anser jag! Innan dess, ha ingen tillit till vare sig dem, eller naiva människor som tror på dem! Det är alldeles för naivt.

7 reaktioner till “Kritik av Björn Lundholm, Ole Dammegård, Filip Sjöström & Ulf Bejerstrand

  1. Hej, intressanta synpunkter. Jag har t ex aldrig trott på Professor Dolores Cahills uttalande att ”they are all going to die” , dvs de som tagit sprutorna!
    Det förstod jag omedelbart att det var en överdrift, sannolikt medveten!?
    Däremot kommer många att bli sjuka och barnlösa, delvis beroende på känslighet samt vilken ”batch” de fått.

    Ingemar

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.