Analdoktorn – F.d. läkaren Mikael Nordfors håller tal i Stockholm

Den f.d. läkaren Mikael Nordfors håller tal i Stockholm. För den som vill rösta på Mikael så kommer han kunna kryssas som kandidat för en gemensam valsamverkan, som vi alla hoppas ska bli så bred och enad som möjligt, och han får gärna använda ”Vetenskapliga partiet” tillsammans med sitt namn om han vill, för jag vet att Mikael mediterar flitigt.

Mikael Nordfors har fått utstå mycket skit från fulmediernas p.g.a. att han hjälpte sina patienter på ett oortodoxt vis som gjorde dem friska, d.v.s. genom massage av musculus piriformis genom rektum. Inga biverkningar och tydligen god effekt på ryggont, fibromyalgi och ischiassmärtor.

Det gillade inte de stora läkemedelsbolagen som livnär sig på sjukdom, så de köpte fulmedia och dekorerade den skojfriske positive Mikael med titeln ”Analdoktorn”. Problemet för dem var bara att Mikael agerade enligt den forskning som fanns. Detta tog fulmedia givetvis inte hänsyn till, men förstörde Mikaels rykte och liv, trots att han friades helt i rätten.

Mikael är en mycket mentalt stark individ som har stort stöd av många som vet vad ljugande fulmedia består av. Om du vill se Mikael Nordfors förmedla den evidenta sanningen i Sveriges Riksdag så kommer du snart att kunna rösta för detta.

Tack för tipset går till Torbjörn Sassersson på Newsvoice.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.