Förvåning – Försök till mobbning i vår valsamverkan. Offret för psykopaternas mobbningsförsök är jag

Orsaken till mobbningsförsöket är att en grupp känslokalla psykopater inte gillar ljuset från den obekväma sanningen, d.v.s. att krig skapar barn med avslitna armar och ben och att flera av dem har röstat för detta i flera decennier utan minsta ånger.

De naiva låter sig luras av psykopater som invaggar dem i tron på deras egen förträfflighet. Psykopater vet vad som är sanningen men undviker den. För de som inte är psykopater ger den obekväma sanningen ibland s.k. kognitiv dissonans.

Psykopaterna hatar själva repressalier, nedstängningar och censur, men det är ok när de gör det själva mot andra. Dubbelmoral är ett tydligt tecken på psykopati. Narcissism, en annan. Vad heter psykopaterna?

Jag kommer skriva om dem och deras bravader, en efter en, här på denna blogg. För de som kan känna igen psykopater så är deras psykopati som månen på en stjärnklar natthimmel. Tydlig.

Det enda sätt de kommer kunna undvika att få ljuset på sig är att sluta med sitt beteende, ångra sitt beteende, be om ursäkt och börja hålla sig till sanningen, samt gå med på att inte manipulera oss andra mellan mötena, samt under mötena, eller lämna politiken helt!

En reaktion till “Förvåning – Försök till mobbning i vår valsamverkan. Offret för psykopaternas mobbningsförsök är jag

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.