Kritik mot mobbaren Mikael Cromsjö – Är han psykopat?

Nästa mobbare som skall upp till rakning i vår brokiga församling är en liten sojapojke som heter Mikael Cromsjö och han ligger bakom hemsidan Vaken.se. Jodå. Det låter när katten skiter, brukade min morfar säga när någon skröt. Mikael Cromsjö, som framstår som tämligen seg i huvudet anser sig ”vaken”, samtidigt som han vill utesluta en evident sanningssägare ur en gemensam valsamverkan.

Intressant. Varför då? Jo, sannolikt för att jag är vaken nog att se igenom lögner och säga sanningen till gruppens allra största lögnare, som då spelar döende svanen, vilket den ” vakne” Cromsjö sväljer med hull och hår. Så här skriver Cromsjö:

”Kan vi göra en enkel omröstning om vi ska utesluta Martin tills vidare från denna diskussion (eller att han bara slutar skriva). Han kan säkert bidra med kunskap till oss, men inte i denna formen.”

Mikael Cromsjö är förmodligen, likt psykopater i allmänhet, duktig på att dupera. Han talar säkert gärna om frihet, integritet och demokrati, men Mikael Cromsjö lever inte som han lär, vilket är dubbelmoral.

Alla människor ljuger ibland i rädsla eller gör något som är dubbelmoral i egenintresse, men psykopatiska individer låter sig inte påverkas när de blir tillrättavisade. De känner heller aldrig ånger och ber heller aldrig om ursäkt när de påminns om sina lögner eller dubbelmoral.

Psykopater kan t.ex. tala om integritet, fördöma Google’s övervakning etc. men använder sedan precis likt Cromsjö, sedan e-post som kan övervakas och manipuleras av samma plattform som han och Vaken.se kritiserar. De ser inget problem med sin egen dubbelmoral, vilket är typiskt för tillståndet. På så vis registreras även hans s.k. ”vänner” i Google’s övervakningssystem i främmande makt utanför GDPR-området.

Mikael Cromsjö är säkert emot mobbning, om han blir tillfrågad, men just nu förespråkar han alltså mobbning av mig som vaket visat vägen till evident sanning, frihet, demokrati och mänskliga rättigheter under flera decennier. Denne psykopats dubbelmoral är övertydlig.

Denne lille sojapojke, som verkar tämligen seg i huvudet, har tydligen gömt sig nere i Portugal, men drogerna eller sojamjölken har kanske tagit slut där nere? Nu har han i vart fall tydligen ambitioner på en fet lön i Riksdagen, verkar det som. Vad skall han göra med dessa pengar? Tror knappast han vill betala partiskatt, eller vad tror du?

Han är nog inte ensam om det. Jag såg skräcken i de gamla moderaternas ögon när jag tog upp ämnet partiskatt vid vårt rundabordssamtal. Jag vet hur illa ”folket” tycker om riksdagspolitikernas höga arvoden, men i denna samling av giriga psykopater är det förmodligen ett tabuämne att minska sin lön till en rimlig nivå, tror jag. Att lena i truten tala om ”folket” och lägga huvudet på sned handlar enbart om att dupera folket, tror jag. Vad tror du?

Nu har jag gett mig på två mobbande herrar, som jag upplever som tämligen bisarra, så vad sägs om en ytlig mobbande hudterapeut eller en riktigt korkad mobbande kärring i mina nästa bloggposter i jämställdhetens namn? Kommentera gärna nedan!

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.