Val 2022 – De valsamverkande småpartierna

De valsamverkande småpartierna vill skapa ett politiskt skifte genom att vi alla tillsammans kommer över 4%-spärren.

Vi består i skrivande stund av följande partier:

Vetenskapliga partiet gick till val genom Valsamverkanspartiet år 2018 och 2019 och verkar för fred, mod, medkänsla och rationalitet, i syfte att skapa det bästa för framtidens generationer. De fyra ABSOLUT viktigaste frågorna för Vetenskapliga partiet är:

Hälsopartiet verkar för frihet, sanning och hälsa. Frihet att kunna resa, arbeta och mötas utan påtryckningar. Partiet vill förbjuda vaccinationspass som strider mot mänskliga rättigheter, samt vill införa en författningsdomstol. Partiet vill se en öppen debatt där ingen blir censurerad, samt få en saklig nyhetsrapportering med ovinklad fakta och statistik.

Omstart Sverige anser att det går utför för Sverige på många områden. Partiet anser att det krävs en stärkt demokrati med politiker och tjänstemän som ställs till ansvar på riktigt, vilket skapar mer genomtänkta beslut. Sverige behöver uppdatera sitt regelverk och därefter starta om.


Allteftersom partierna enas och fler partier ansluter sig, eller vill komplettera sina beskrivningar här, så kommer denna bloggpost att återpostas. Om du vill bli uppdaterad så prenumerera gärna på bloggen! Om ditt parti vill medverka så ansök gärna genom kommentarsfältet och …

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.