Valsamverkanspartiet är utsatt för psykologisk krigföring från psykopatiska individer som går emot folkviljan

Tyvärr har ett gäng psykopatiska individer valt att angripa Valsamverkanspartiet genom psykologisk krigföring De har försökt infiltrera oss och vinna över de ingående partiernas sympatisörer till sin sida.

De som leder operationen angriper även den ”Schweiziska direktdemokratin” på ett mycket osmakligt och osakligt sätt, fastän den har stor potential att skapa äkta folkstyre, vilket ett av våra medverkande partier, Vetenskapliga partiet, tycker sig se många fördelar med.

Detta gäng av psykopater har trots valsamverkanspartiets dokumenterade existens alltså piratkopierat valsamverkanskonceptet, startat flera parallella valsamverkanspartier, som helt saknar potential att få stor tillit hos folket, samt helt saknar potential att få mandat, p.g.a. just detta oärliga klandervärda beteende.

Vissa av dem driver t.o.m. envetet en osäker form av digital direktdemokrati genom Facebook eller icke-transparent, vilket för att bli säkert minst kräver en dedikerad säker röstningsenhet, tillverkad av folket för folket, d.v.s. det som en dataingenjör beskrev för mig, med goda evidens och sanna argument, något som Vetenskapliga partiet är för.

Även om vissa av charlatanerna gör allt för att framstå som goda, t.ex. lägger huvudet på sned och talar vänligt och producerar en mängd ytliga videos, så är dessa psykopater mycket kallhamrade människor, som vilseleder, ljuger och bedrar folket, oftast f.d. moderater och andra vidriga människor som nedlåtit sig  till att rösta för mordiska krigspartier i tre decennier, något folket inte vill ha, men har lurats att rösta för.

Det är därför inte förvånande att dessa psykopater ingår i denna psykologiska krigföring, inte bryr sig om människors känslor, mobbar ut den som är upprörd över det klandervärda beteendet, ljuger, samt inte känner någon skam eller skuld för hur de har röstat i tre decennier. Att så många av dem är med på lögner, vilseledning, bedrägeri och mobbning säger givetvis allt om dem. Man kan inte lita på dem. Inga tillrättavisningar hjälper.

I deras led finns människor som talar om ”folkviljan”, men bevisligen går emot folkviljan, eftersom endast ca 0,05% till 2,85% är för digital direktdemokrati över osäkra plattformar och osäker hårdvara från främmande makt. Demoex och Direktdemokraternas valresultat är evidens för det påståendet. Detta är alltså ingen åsikt, men ett evidensbaserat faktum. Folkviljan är tydlig. En överväldigande majoritet är intelligenta nog och vill INTE ha detta, så denna psykologiska krigföring går naturligtvis stick i stäv med folkviljan. Detta är ingen åsikt, men ett tydligt faktum.

Psykopaterna talar även om demokrati och demokratisk mötesordning, men har ändå ingen demokratisk mötesordning och fattar heller inga demokratiska beslut, men låter fåtalet psykopater fatta direkt skadliga beslut, vilket gör så att de aldrig kommer till skott och aldrig kommer lyckas, men bara kommer gagga bort sin tid och söndras, p.g.a. att det enorma gaggandet i timtal utan beslut skapar frustration, så att folket som engagerat sig ärligt aldrig får någon folkvilja genomdriven och tappar sugen.

Detta gör att den psykologiska operationen mot folket blir en fullt logisk konspirationsteori från min sida. Psykopaterna arbetar med all sannolikhet åt makthavarna. Får de inte bra betalt så är de givetvis inte enbart psykopater, men fullidioter på riktigt.

Vill du inte vara med i den psykopatin, men är en hederlig anständig människa, kontakta då Valsamverkanspartiet! Här vill vi ha med anständiga människor och anständiga partier som inte sitter och ljuger folket rakt upp i synen, samt inte låter sig luras av psykopater, samt har någon skam i kroppen! Det finns bara en väg att lyckas. Tillit till de som förtjänar den, samt att exponera lögnarna när de ljuger, vilseleder och bedrar oss!

Endast så kan folkviljan segra! För om en regering ljuger vilseleder och bedrar oss, hur kommer då andra som gör likadant kunna hjälpa oss? Klart att de inte kan det. Till alla er som låtit er luras säger jag Kuckeliku! Det är dags att vakna nu! Om ni väljer att fortsätta med era ögon krampaktigt stängda kommer även ni att bli exponerade. Det vill jag egentligen undvika, men om ni inte ger mig och folket något annat val så kommer det bli så.

En reaktion till “Valsamverkanspartiet är utsatt för psykologisk krigföring från psykopatiska individer som går emot folkviljan

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.