Valsamverkanspartiet bjuder in Amineh Kakabaveh

Jag gillar Amineh Kakabaveh. Hon är precis den person som alla dessa utsatta invandrarungdomar behöver för att kunna känna hopp om framtiden, medan Vänsterpartiet förstör för ungdomarna i sin falska godhets-iver. Nu skriver Amineh Kakabaveh:

Personligen tror jag att Vänsterpartiet har skrämts internt, av infiltratörer, genom argumentationsfelet ”Associationsskuld”, d.v.s. ett försök till en logiskt ogiltig sammankoppling mellan Amineh och SD, som också är emot hedersvåldet, men sanningen är ju att bara för att SD inte vill äta skit, behöver ju inte alla andra vilja göra det. Det är att ställa sig i en osund motposition.

Frimurare, som jag tror ligger bakom vilseledningen, vill sannolikt hålla liv i konflikten mellan kulturerna och på så vis försvaga vänstern, eftersom denna farliga pyramid-sekt med massvis med Moderater och SD-medlemmar och andra som är lena i truten, verkar leva likt parasiter på denna konflikt. Vad vore t.ex. SD utan arbetslösheten, denna ”mångkultur” och denna konflikt? Ingenting, naturligtvis.

Uppenbarligen kan Amineh inte stå på Vänsterpartiets lista. Det är dessutom för sent rent valtekniskt, men Amineh och flera av hennes vänner kan faktiskt fortfarande stå på Valsamverkanspartiets lista, för invandrarungdomarnas skull. Vi har nämligen en öppen lista.

Amineh kan välja själv vilken organisation hon vill ha intill sitt namn och kanske därigenom halvera Vänsterpartiet. Jag föreslår VHEK, även om Amineh själv kanske inte förstår den stora kraften i ”f.d. Peshmerga-soldat”, något jag anser att både Amineh och alla hennes vänner från Kurdistan skall vara stolta över!

Själv är jag ingen feminist, men tror på jämställdhet helt oberoende av identitet, samt på mer jämlikhet p.g.a. vetenskapliga metastudier, vilka visar att mordfrekvensen sjunker i mer jämlika samhällen och det är därför jag är med i och röstar på Vetenskapliga partiet.

Jag tror dessutom på äkta demokrati, som i Schweiz, där folket har initiativrätt och där folkomröstningarna är beslutande, även om svenska folket inte verkar vara motiverade att rösta för detta ännu, men ingen måste ju tro på det jag tror på.

Varmt Välkomna!

(Meddelandet har skickats till Amineh i Riksdagen.)

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.