Sanningens År – Proletären – Landsförrädare i Socialdemokraterna & Vänsterpartiet

Tidningen Proletären var denna vecka värd var enda krona. 30 kronor tog Kommunistiska partiets Jan-Åke Karlsson för ett exemplar. Har ni pengar så prenumerera gärna och dela gärna med er till era grannar! Kommunistiska partiet är helt knäckt ekonomiskt och medlemsmässigt. De klarar inte ens att lägga ut valsedlar i alla kommuner och de lyssnar inte på goda råd från mig som har tur i schack och är duktig på att lösa problem.

Men liksom ändå vilken fin förstasida tidningen hade! ”Socialdemokratiska landsförrädare

Bild på socialdemokrater med texten LANDSFÖRRÄDARE stämplat över dem

Jan Åke ville att jag skulle dela med mig, för så fina är faktiskt alla kommunister även om de helt evident inte gillar yttrandefrihet, så jag gjorde en liten inspelning om landsförrädarna i Socialdemokraterna och i Vänsterpartiet, till alla patrioters stora nöje, även om alla patrioter inte vill dela med sig till kommunisterna:

Det tycker jag är lite synd. Jag anser att vi åtminstone bör se kommunisterna som våra efterblivna bröder och systrar med Downs syndrom, som bara vill oss väl, på sitt sätt. Kommunister är alltså människor vi skall ta väl hand om, särskilt eftersom de oftast värderar sanningen högt, är fredliga patrioter och vill alla väl, särskilt de som är svaga.

Hur ser vi på vänsterpartister och socialdemokrater? Det beror på vad individer i det partiet gör nu. Har de karaktär eller är de ryggradslösa amöbor? Vilket blir deras eftermäle? Det är ett fritt val. Det är naturligtvis svårt för amöbor att skaffa sig ryggrad. Vet de ens vad det är för något?

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.