Fritjof Persson förordar valsamverkan och Valsamverkanspartiet för alla småpartier

Fritjof Persson förordar Valsamverkanspartiet (vid ca 50 minuter) för alla småpartier på den demokratifest som han anordnat från flaket på sin bil utanför Riksdagshuset. Mötet innehöll flera intressanta talare med intressanta budskap. Väl värt att se.

Fritjof Persson anklagar samtidigt AfS och Knapptryckarna för att lura sina egna väljare eftersom de inte valsamverkar och att deras röster därför, med all sannolikhet, inte kommer leda till mandat. Jag bedömer detta som minst 99% sannolikt, men visst kan vi ha fel. Eftersom Knapptryckarna och Direktdemokraterna i dagsläget är farliga partier för oss alla, som skulle kunna skapa en oåterkallelig demokratistöld via bakdörrar i datorer och deras operativsystem och därför skulle kunna omöjliggöra framtida äkta direktdemokrati, så önskar jag i vart fall AfS lycka till, mitt i deras hybris.

Den Insiktsfulle Stockholmaren menar i sin analys att vi inte har demokrati i Sverige. Jag är av en annan åsikt. Systemet medger att vi kan organisera oss och skapa schweizisk direktdemokrati även om det just nu enbart är Vetenskapliga partiet, mig veterligen, som vill skapa den.

Jag önskar alltså fler seriösa partier som går med i vår valsamverkan, gärna partier som är för schweizisk direktdemokrati, eller ökade inslag av direktdemokrati.  Välkomna

Rumble – Demokratifest Mynttorget 3 juli 2022 – Se demokratifesten!

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.