Karaktär – Fritjof Persson grundar nytt valsamverkande parti

När folken i Kina började klaga på de förfärliga mongolernas härjningar så kom någon positiv individ upp med idén om att bygga den kinesiska muren. Föreställ er kritiken och löjeväckande kommentarer när den första stenen lades! Den idén var faktiskt makaber, men vilket bygge! Den kinesiska muren är så enorm att den syns tydligt från rymden med blotta ögat.

Jag är inte säker på att löjet från tvivlarna kommer lägga sig vid den andra stenen i muren som heter Fritjof Persson som grundar nytt parti som ansluter sig till valsamverkan:

https://rumble.com/v1crpn7-fritjof-grundar-nytt-politiskt-parti.html

…men när vi är uppe i tolv sektioner av folkstödd mur som börjar växa ihop och denna mur av partier och folk börjar tränga undan och ersätta korrumperade och tokiga partier som både utesluter och förlorar sina medlemmar, så undrar jag om skratten inte kommer lägga sig hos både bankmaffians rövare och dess mutade undersåtar, och även hos den negativa delen av folket?

Vad tror du själv? Är du negativ eller positiv och konstruktiv? Längtar du efter att du och dina barn skall bli tvångsvaccinerade med dödligt biovapen, eller kommer du resa dig för att förebygga denna utveckling?

Slutligen. Tacksamhet att en människa i Sverige har intelligens och karaktär nog att bli en ledare som gör det han anser vara det rätta att göra! Tack Fritjof. Jag har länge väntat på en människa som Fritjof. Nummer två är på något vis viktigare än nummer ett. Att det är just Fritjof är jag också tacksam för. Fritjof har väldigt många bra egenskaper.

Många ser nog Fritjof som en oslipad diamant och gillar honom just därför. Glada amatörer med hög intelligens är precis vad jag vill se fler av och jag är övertygad om att väldigt många håller med mig, så var inte rädd om du inte är perfekt, för en sådan människa finns inte.

Jag vet inte om du kommer vara nästa människa med mod och nyvunnen karaktär att rädda Sverige genom ett nytt valsamverkande parti, men jag är precis lika tacksam när ditt mod kommer som jag är nu! Jag är också tacksam för alla som beslutar att ansöka om medlemskap i båda våra partier eller vill stödja oss på olika sätt.

Jag vill också med min erfarenhet varna för infiltration och förstörelse! Låt varje parti ledas/kontrolleras/skyddas av grundaren! Påverka denne med rationella och känslomässigt korrekta argument, men låt denne vara ledaren, eller som jag kallar mig ”säkerhetsvakten” för annars kan det gå som det gått för så många andra partier! De gör inte vad de ska och de behåller inte sin själ.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.