Medborgaren Fritjof Persson från partiet Besegra Statskuppen intervjuar politiker

https://rumble.com/v1jkw9j-politiska-intervjuer-sergels-torg-2022sep10.html

Min kommentar till klippet:

Ska man rösta på fega politiker? Är det politiskt/emotionellt korrekt? – Nej. När man skall representera folket ska man GIVETVIS ställa upp på ALLA intervjuer med mod.

Är du emot nazismen skall du naturligtvis låta dig intervjuas av nazister och övertyga dem om deras belägenhet, samt övertyga dem om att byta åsikt! Detta är ju uppgiften i en demokrati! Vi ska givetvis tolka verkligheten olika, känna att vi har yttrandefrihet, får diskutera ärligt och får ha olika åsikter! Låt oss inte falla för olika argumentationsfel. För att du talar med en nazist, blir ju inte du en nazist.

Ordet ”neger”, som Fritjof använder, har t.ex. gjorts till ett nedsättande ord av bankmaffians fulmedia, i syfte att splittra, men det är ett positivt ord som min mor kallade mig när jag blev brun på sommaren. ”Å Martin, vad fin du är. Du är brun som en neger.”

Anders, Negern från Norrland, ville kallas det. Det har han meddelat mig personligen i Göteborg. Det var en del av hans positiva identitet.

Den hederlige Martin Luther King använde ordet ”negro” om sig och sin folkgrupp. https://www.americanrhetoric.com/speeches/mlkihaveadream.htm

I Spanien är ordet ”negro” ordet för svart.
https://www.spanishdict.com/translate/negro

Det ord som ÄR nedsättande och användes i den amerikanska södern om förslavade afroamerikaner är INTE ordet ”neger” eller ”negro”. Ett ord blir INTE nedsättande förrän det uttrycks emotionellt inkorrekt. T.o.m. ordet ”hora” och ”fitta” kan göras till något emotionellt korrekt och positivt. Evidens: Youtube – Moras största hora 1977 – Bengt Sändh (Varken pengar eller giftermål är inblandat. Det senare brukar ju också handla om passion för sex eller pengar, inte äkta kärlek för en individs karaktär.)

Ordet ”negerjobb” har också använts som slang i Sverige för arbeten som var påfrestande och tunga, men inte i nedsättande syfte, snarare i emotionellt korrekt medkänsla för den som sliter, anser jag. I ett fungerande samhälle sliter ju hederliga människor tillsammans för varann till mycket stor del.

Vissa med brun hud har gått på bankmaffians nedsättning av deras identitet och gör sig villigt till kränkta offer när någon använder ordet, så därför använder jag inte ordet i offentliga sammanhang idag, så vida inte någon uttryckligen vill att jag gör det. Då är det helt ok för mig. Jag vill inte göra någon ledsen om de har hjärntvättats av fulmedia. Det hjälper inte någon.

Jag bränner inte någon helig skrift heller, av samma anledning, men läser dem gärna i ett tillstånd av högre medvetande, såsom Bill Donahue föreslår att vi gör: https://swebbtube.se/w/jPct8pkSJmT7JmyEixbQu3

Oavsett vilka människor man betecknar med yttre attribut och buntar ihop så kan de f.ö. bli irriterade. Anders, som är intelligent och uppvuxen i Sverige, har kanske föga gemensamt med en identitetspolitisk radikalfeminist, även om de skulle ha samma hudfärg.

Men, det finns så många andra ord när man har ett rikt språk. Dessutom är INDIVIDERS hudnyans INTE det viktigaste, men deras KARAKTÄR, anser jag, som är vänsternationell och här talar med etnonationalister: https://vansternationalisterna.wordpress.com/2020/10/20/intervju-om-vansternationalism-moral-och-vetenskap/

Fritjof gör precis som han vill, men jag anser att när han använder ordet så ger han fega politiker ett gyllene tillfälle att avbryta intervjuer. Jag upplever själv att jag får bra långa intervjuer av modiga politiker när jag är helt ärlig, så även när jag ställer svåra frågor. Samtidigt bör man anpassa sig till deras språkbruk och medvetandenivå. Det är ju bra politiker vi vill ha med!

Jag säger att jag kommer från Valsamverkanspartiet och att mitt parti heter Vetenskapliga partiet. Säger dessutom att där är nästan alla partier välkomna, utom de som hotar den lilla demokrati vi har kvar, t.ex. med monopolkapitalismens digitalisering.

Det finns bra människor i flera av partierna, så bra att de säkert snart kommer bli uteslutna av psykopater i maskopi med fegisar, även om de idag ofta är vilseledda av dessa psykopater och av monopolkapitalets fulmedier som vill splittra oss alla.

Monopolkapitalisterna vill fortsätta härska, förvilla, döda och stjäla genom sina köpta Mammon-dyrkande luder och de som de har lurat. Magdalena Andersson och Annie Lööf är oerhört skickliga retoriskt, så låt oss spela spelet väl, även om spelet är riggat och bordet står och lutar till vår nackdel!

Magdalena Andersson är med i World Economic Forum, Annie Lööf och många andra borgare är med i Bilderberggruppen och de synes alltmer agera likt bästisar. Inte konstigt. Det är en stor klubb och vi andra är oftast inte med i den. https://rumble.com/v1b8tid-george-carlin-its-a-big-club-and-you-aint-in-it-the-american-dream.html

Rösta rätt!

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.