Anette, Ann-Sofie, Jerry, Erik, Marcus & Jehoshuas [Jesus] tjänare har Demokratifest tillsammans

https://swebbtube.se/w/dKj6r7R9zmWcENnhowGGaH

0:00 Erik om Fritjof och HMF-rättegången https://swebbtube.se/w/tVmfCz2jNaLAJgPygxp5mD
(Jag håller inte helt med Erik. Yttrandefrihetens nivå bör regleras tydligare av brottsbalken, samt HMF bör tolkas lika för alla grupper. Detta är inte diktatur, men respektfullt mot alla grupper i vår demokrati, där det helst ska vara feststämning. Då måste man försöka vara skötsam! Ett hårdare arbete för vissa än för andra. Sedan anser jag att intentionen med orden är viktigare än själva orden, t.ex. den emotionella laddningen i formuleringen och syftet.)

3:30 Erik talar om elpriserna och research på https://svk.se/kontrollrummet

6:07 Okänd man berättar vem som tjänar pengarna på elförsäljningen

9:10 Erik talar om pengar, spelberoende och daytrading om att bli miljonär och sedan bli skuldsatt. (håller inte med honom om pengar)

12:16 Erik nämner politiker som är det hemliga sällskapet Frimurare i Umeå vid namn.

17:20 Erik berättar att Läkemedelsverket informerar om 318 dödsfall av Pfizers Cominarity-vaccin.

18:45 Kvinna med rollator tror inte på att människor dör för att hon tagit det och lever. Erik svarar med att hans granne dog av Moderna och att han har en vän som fick turbocancer.
Mer info om turbocancer från en tysk-svensk överläkare och patolog: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2022/02/17/tysk-overlakare-i-sverige-hittar-turbocancer-i-brostvavnad-och-misstanker-covid-19-vaccinerna/

20:15 Erik talar om Estonia.

21:45 Erik har en konspirationsteori om nedläggningen av SAAB. (…som jag inte tror på. Har själv arbetat i fordonsindustrin. SAAB:ar var dyra och hade för låg försäljning.)

22:30 Erik talar om sin vätgasgenerator sänker bränsleförbrukningen på hans bil till 0,2 liter milen. Klipper in Eriks demonstration på explosiviteten i vad jag misstänker är vätgas+syrgas, s.k. ”knallgas”. (Vätgas är väldigt flyktigt, framställd vid normalt tryck består vätgas av diatomära molekyler (H2) De är extremt små. Stannar förmodligen inte länge i en ballong, men läcker bort snabbt. Syrgas är ett ämne som inte är brännbart men det ökar förbränningshastigheten i samband med en brand. Bara några procents ökning av syrgasen fördubblar förbränningshastigheten.. Den kan nästan bli explosionsartad.)

27:00 Ann-Sofie talar, Svininfluensan 2008, biokemisten Kary Mullis och domslutet som krossade tron på PCR-testet för att avgöra sjukdom.

27:45 Anette talar om PCR-testet och validitet.

30:00 Anette talar om elpriser.

32:15 Anette talar om vitaminer och mineraler. (blir avbrott på Eriks kamera)

36:15 Okänd man talar om genus, alla människors lika värde och särbehandling av olika grupper.

39:00 Anette om fred i Europa och konsekvenserna av våra handlingar.

42:15 Marcus Johnsson, kandidat för AfS till Robertsfors kommun och till Riksdagen, vågar lyssna på folket och vågar svara. Han kritiserar Riksdagens vapengåvor till nazisterna i Ukraina och kritiserar ansökan om NATO-medlemskap och USA:s krigsförbrytelser och stölder.

46:20 Erik utlyser omröstning för fred. Utmärkt! Passar väl in på en demokratifest.

46:44 Anette vill avveckla USA:s militärbaser i Tyskland och talar om fjärrstyrda drönare och den frånvarande fredsviljan hos sittande politiker i Europa.

49:30 Marcus Johnsson, AfS, svarar, uppmanar till förhandling och varnar för ett kärnvapenkrig.

50:45 Anette, Erik och Marcus Johnsson, AfS har dialog om globalisternas krig och skuldslaveri, samt korrumperade svenska politiker och varför vi inte bör dela med oss av vår försvarsteknologi till Ukraina.

56:00 Jerry har med sig en mätare som mäter radiovågor och diskuterar 3G-4G-5G-stråling från antenner på torget och djurförsök i USA på apor och råttor och forskarnas 14 antaganden.

1:06:15 Jerry, Anette, Marcus Johnsson, AfS, har dialog om radiovågor, Strålskyddsmyndigheten och Strålskyddsstiftelsen

1:11:00 Jerry och Marcus Johnsson, AfS diskuterar tillit till myndigheter och kommer in på experimentella injektioner och korruption, samt behov av tjänstemannaansvar.

1:15:42 Anette förstår att hon står i en slags lågeffekts-mikrovågsugn och har upptäckt att mainstream media i flera länder läser liknande manus, så hon uppmanar oss att ta del av alternativmedia som t.ex. Per Shapiro på Folkets Radio. Ett favoritinlägg: https://folketsradio.se/nar-lamnar-vi-facebook/

1:29:00 Erik tar upp sitt vaccinmotstånd och varnar för att föräldrar har blivit av med sina barn för att de inte ville injicera dem med vacciner och ifrågasätter om vi har blivit chippade genom vaccinerna. Rekommenderar att kolla sin egen chippning och att ta kalldusch.

1:23:45 Erik bjuder in fler städer att kopiera konceptet och erbjuder ljudsystem.

1:24:58 Ann-Sofie avslutar med trendig intressant exotisk kärlek som kommer till oss genom Livsmedelsverket, EU och IKEA och berättar kärleksfullt för oss för ketin och metamorfa steroider i dessa godsaker.

1:30:02 Erik rekommenderar vattenfilter, slår på musiken och får kontakt med energi från Jehoshua och hans vänner, vilka kallar honom Jesus. Jesus förlåter. Det är intentionen som räknas!

Halleluja!

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.