Gå med

Om du har ett parti eller ett nätverk som vill medverka i en valteknisk samverkan kan du skicka in namn, e-post, telefonnummer och organisationens namn genom kommentarsfältet nedan inkl. eventuella frågor eller positiva förslag. Då blir ni strax kontaktade.

Vill du, eller en grupp, valsamverka, men inte ditt parti eller ditt nätverk, kontakta oss ändå! Det finns olika sätt att övertyga de andra och om de vägrar kan man fraktionera ett parti på olika vis. Vi hjälper dig.

6 reaktioner till “Gå med

  1. Välkommen. För att veta mer om partiet rekommenderar jag att du läser på partiets sidor och ev. ställer frågor om du undrar något specifikt.

   Du har två möjligheter att stödja och medverka till partiets framgång.

   1. Du kan verka för att det parti du idag stödjer går med i Valsamverkanspartiet.

   2. Du kan starta ett eget parti som väljer att gå med i Valsamverkanspartiet. Då har du chansen att vara med på Valsamverkanspartiets lista inför valet.

   Oavsett var du befinner dig kan du starta ett eget parti. Du kan dessutom som svesk medborgare rösta var du än befinner dig i världen och du kan dessutom rösta på det parti som du anser vara det bästa partiet för Sverige.

   Blir du och ditt parti invalt i rksdagen via Valsamerkanspartiet måste du dock ta dig hem till Sverige och riksdagen minst 4 år.

   MVH
   Martin

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.