Gå med

Om du har ett parti eller ett nätverk som vill medverka i en valteknisk samverkan kan du skicka in namn, e-post, telefonnummer och organisationens namn genom kommentarsfältet nedan inkl. eventuella frågor eller positiva förslag. Då blir ni strax kontaktade.

Vill du, eller en grupp, valsamverka, men inte ditt parti eller ditt nätverk, kontakta oss ändå! Det finns olika sätt att övertyga de andra och om de vägrar kan man fraktionera ett parti på olika vis. Vi hjälper dig.

8 reaktioner till “Gå med

  1. Välkommen. För att veta mer om partiet rekommenderar jag att du läser på partiets sidor och ev. ställer frågor om du undrar något specifikt.

   Du har två möjligheter att stödja och medverka till partiets framgång.

   1. Du kan verka för att det parti du idag stödjer går med i Valsamverkanspartiet.

   2. Har ditt parti drabbats av hybris p.g.a. en psykopat som manipulerar dem, och därför är för tröga i huvudet p.g.a. detta, så kan du göra en utbrytning med intelligentare människor och starta ett eget parti som väljer att gå med i Valsamverkanspartiet. Då har ni absolut en mycket stor chans att vara med på Valsamverkanspartiets lista inför valet, så vida ni inte repellerar alla andra med någon fullidiot på er lista.

   Oavsett var du befinner dig kan du/ni starta ett eget parti. Du kan dessutom som svensk medborgare rösta var du än befinner dig i världen och du kan dessutom rösta på det parti som du anser vara det bästa partiet för Sverige.

   Blir du och ditt parti invalt i Riksdagen via Valsamverkanspartiet måste du dock ta dig hem till Sverige och Riksdagen i minst 4 år och göra din plikt och ta emot skamligt mycket pengar för detta, men du kan göra bra saker för pengarna om du vill det, t.ex. befria djur från deras trånga burar, eller något annat hedervärt.

   MVH
   Martin

 1. Hej,
  varför står partiet ”knapptryckarna” m fl under rubriken ”Psykologisk Krigföring”. Jag tål att höra och respekterar (utom rena personangrepp/mobbing) SAMTLIGA åsikter!

  mvh
  Ingemar
  Vetenskapsman och lärare/utbildare

  1. För mig är det en evident psykologisk operation mot Direktdemokraterna och mot Valsamverkanspartiet, när man gör dåliga kopior på redan existerande koncept och sätter en galjonsfigur som säger sig ha många vänner inom moderaterna och frimurarna som galjonsfigur.

   Det är bara att betrakta galjonsfigurens uttalanden för att inse att något är skumt! Vill t.ex. avskaffa pengar, påstår att halva SS var judar, är stolt över att ha hotat befäl med gevär, vill inte be om ursäkt för att ha röstat på Reinfedlt, är emot Schweizisk direktdemokrati (som vi vet fungerar) etc. etc. Listan kan säkert göras mycket längre, men vem orkar betrakta eländet? Enbart riktigt naiva idioter. Alla med IQ över 80 fattar att något är fel.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.