Tidplan

I en valteknisk samverkan är det viktigt att vara ute i mycket god tid.

Det handlar INTE enbart om skapandet av valsedlarna och informationen till väljarna, men om att propagera för Valsamverkanspartiet och att diskutera frågan inom sina partier och partiledningar på alla möjliga vis så att väljarna känner sig trygga med valsedeln när de väl får den. Det måste vara välkänt i alla möjliga sammanhang att vi valsamverkar.

Alla partiers styrelser måste förklara pedagogiskt varför valteknisk samverkan är så viktig för sina medlemmar, OM deras parti ska få mandat i riksdagen. Partiledningar måste väljas som har sådan samarbetsförmåga.

Tidplanen är därför att DIREKT ansluta sig, diskutera reglerna och låta medlemmarna bestämma vem som har mandat att se till att valsedlarna blir korrekta. Ja. Så enkelt är det. När tiden för att beställa valsedlar kommer måste allt redan vara klart om det ska fungera väl.

Förbli därför inte i dåtiden, ej heller i framtiden, men koncentrera dig i nuet!

Kontakta Valsamverkanspartiet redan nu och berätta om hur du tänker få ditt parti att gå med i denna valtekniska samverkan! Du kan även propagera för valteknisk samverkan genom bloggande, samt placera en bild och en länk på din eller ditt partis blogg.

Kontakta oss genom att kommentera i denna blogg redan idag!

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.