Tidplan

I en valteknisk samverkan är det viktigt att vara ute i mycket god tid. Jag har erfarenhet av detta sedan tidigare då folk engagerade sig för sent och då argumentet helt logiskt blev att det var för sent. De flesta hade då redan tryckt upp sina egna valsedlar. Mer alert än så måste man vara om man vill vinna i valet.

Men det handlar inte enbart om skapandet av valsedlarna och informationen till väljarna, men om att propagera för Valsamverkanspartiet och att diskutera frågan inom sina partier och partiledningar på alla möjliga vis så att väljarna känner sig trygga med valsedeln när de väl får den. Det måste vara välkänt i alla möjliga sammanhang att vi valsamverkar.

Alla partier måste förklara varför valteknisk samverkan är så viktig för sina medlemmar om deras parti ska få mandat i riksdagen. Partiledningar måste väljas som har samarbetsförmåga nog att kunna genomföra projektet.

Tidplanen är därför att DIREKT ansluta sig, diskutera reglerna och låta medlemmarna bestämma vem som har mandat att se till att valsedlarna blir korrekta. Ja. Så enkelt är det. När tiden för att beställa valsedlar kommer måste allt redan vara klart om det ska fungera väl.

Förbli därför inte i dåtiden, ej heller i framtiden, men koncentrera dig i nuet.

Kontakta valsamverkanspartiet redan nu och berätta om hur du tänker få ditt parti att gå med i en valteknisk samverkan! Du kan även bli författare i bloggen och propagera för valteknisk samverkan genom bloggande, samt placera en bild och en länk på din eller ditt partis blogg. Kontakta oss genom att kommentera i denna blogg redan idag!

Annonser

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.