Jag reagerar på en ”byfåne” som vill leda valsamverkan

https://odysee.com/@valsamverkan:3/Jag-reagerar-p%C3%A5-en–byf%C3%A5ne–som-vill-leda-valsamverkan:6

Transkribering:

God Afton!

Fick nyligen e-post av en man som kallare sig själv ”byfåne”.

Det verkar faktiskt bero på självkännedom, så han måste ändå bedömas vara relativt intelligent. Minst IQ 90 bedömer jag.

Det verkar som om ”byfånen” har tjänat de som inte tillhör de bäst lämpade, nämligen politikerna … hela sin karriär dessutom…

Nu först, när allt har gått tämligen långt i fel riktning, gäller det enligt ”Byfånen” att rädda Sverige… vilket ”byfånen” till synes vill leda …

Intressant…

”Byfånen” verkar vilja ”effektivisera demokratin”.

Jag gissar att han vill digitalisera den åt bankmaffian, likt så många andra byfånar, eller vad tror ni?

Samtidigt som folk dör i drivor av Covid-19-injektionerna, enligt välrenommerade vetenskapsmän, och samtidigt som det krigshetsas mot Ryssland, alltså följdaktligen att ett kärnvapenkrig hotar, samt att kvinnor och barn slaktas i Gaza av sataniska nazi-sionister, så dillar ”byfånen” om det ”framväxande inbördeskriget från ”islamister” (Muslimska brödraskapet) och ”kommunister” (de infiltrerade Socialdemokraterna)”.

Tillåt mig rätta ”Byfånen”!

1.Socialdemokraterna är inte demokratiska socialister längre, men karriärister som lyder monopolkapitalets krigshets och skiter i folket, barnen och framtidens generationer. Jag tror det, för jag har intervjuat dem och dragit slutsatser av deras svar.

2.Kommunisterna finns i KP och SKP, samt kanske någon förvirrad kommunist i Vänsterpartiet, men knappast i Socialdemokraterna. Kommunisterna har dock liknade åsikter som många av oss nationella, regionala och kommunala patrioter på väldigt många plan.

3.Muslimer som erkänner Jesus som en profet och följer budorden är i min mening våra vänner, även om vissa av dem har en kultur som ofta avviker starkt från vår, vilket givetvis kan skapa kulturkrockar.

Vi bör dock visa dem stor medkänsla, eftersom anledningen att muslimerna är här oftast är att satans kriminella politiker velat bomba deras länder till stenåldern åt Israel och USA, främst borgare, alltså de politiker som diverse ”byfånar” röstat för och arbetat för … i decennier … politiker som påstått att de vill att folket ska ”öppna sina hjärtan” för de som flytt misären, vilken politikerna, samt de ”byfånar” som röstat för dem i decennier själva har skapat … men ändå verkar alltså hjärtat inte vara så stort att de här ”byfånarna” vill ge alla arbetare jobb och inkomst, men att de skall pressas in i fattigdom, av en ojämlikhet som enligt vetenskapliga metastudier skapar hög mordfrekvens. (Daly et al. 2001)

Krigsförbrytarna i ISIS, såväl som de mer lagliga Hamas, vilka gör motstånd mot ockupation, verkar vara en kreation av Israel, i syfte att motverka uttalat nationella rörelser som PLO, ty dessa ogillas givetvis av globalismens bankmaffia.

”Byfånen” var tydligen universitetslektor i nationalekonomi under studentrevolten 1968.

Den kombinationen får mig osökt att tänka på Galenskaparnas ”Trögfattarföreningen”.

Självfallet är politik att påverka genom mer eller mindre beskattning på olika sätt. Det förstår även en ”byfåne”, tror jag.

Självfallet flyr höginkomsttagarna ur Sverige om man har höga skatter på dem, men samtidigt inte skyddar deras företag från EU:s frihandel med de andra skatteparadisen.

Det är naturligtvis p.g.a. EU-medlemskapet som Sverige idag har gjorts om till ett skatteparadis för höginkomsttagare, att fattigdomen ökar, samt att vården går på knäna.

Borgarna som ”byfånen” har arbetat för vill att de som drabbats av 8,5% arbetslöshet, främst invandrare inhysta i ghetton ska
”assimilera sig” med det samhälle som trycker ned dem, eller ”flytta från Sverige”.

Vart då? Till sina sönderbombade hemländer, med sina svenskfödda barn i släptåg?

Jag tycker mig skönja att den här ”byfånen” helt saknar empatisk förmåga.

”Byfånen” bör nog känna till att det enda trovärdiga paraplypartiet till EU-valet den 9 juni och riksdagen 2026 heter Valsamverkanspartiet! Inget annat!

”Byfånen” och alla andra, bör nog fråga sig om de som medverkat till eländet … hela sin karriär … och nu tiger om democidet och genocidet är moraliskt högstående och trovärdiga ledare? Vad anser ni?

Hur skulle en sådan rekrytering skaka om det politiska etablissemanget, bör man nog fråga sig!

”Byfånen” tror dessutom att du kommer ”veta” den 9 juni om du röstar på ett parti som kommer in eller inte, bara för att du svarar på en fråga på ”byfånens” hemsida…

Själv tror jag att jag ingenting vet, men att jag enbart kan tro, med olika evidens som grund.

Själv tror jag enbart på modiga människor som varnat, motverkat och talat evident sanning, människor som är för Schweizisk direktdemokrati.

Vem litar du på?

Vem ska styra EU och Sverige, tycker du och varför tycker du det?

Ha en trevlig kväll!

Välkommen att kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.