Att säkra Världsfreden genom att ansluta sig till gemensamma avsikter för mänskligheten

Schillerinstitutet höll extraordinär konferens i Midtown, Manhattan. Konferensen hette ”Securing World Peace Through Embracing the Common Aims of Mankind” vilket jag översätter till ”Att säkra Världsfreden genom att ansluta sig till gemensamma avsikter för mänskligheten”

Medverkande var bl.a. Helga Zepp-LaRouche, EIR’s Jeffrey Steinberg, f.d. justitieminister Ramsey Clark, Virginias Senator Richard Black, den permanente representanten till Förenta Nationerna från republiken Syrien, Bashar Jaafari och Kongressman Walter Jones från USA.

https://swebbtube.se/w/5DaYn2GhbWeDyVe28WL5VE

Tack för tipset går till Erik och Vivianne Månsson som är flitiga besökare och kommentatorer på globalpolitics.se I hennes kommentar finns en länk till en plattform som jag inte vill gynna och därför inte länkar till. Jag tror nämligen en stor del av Världsfreden åstadkoms genom att gynna goda plattformar för yttrandefrihet, som inte manipulerar och övervakar allt och alla.

Jag tror även att en seriös bred valsamverkan har potential att få in fredligare kandidater i Riksdagen, sådana som inte applåderar kriminella regimer och inte förser dem med vapen som förlänger krig och massmördar.

Det finns flera fredliga partier, allt från s.k. ”extrem höger” till s.k. ”extrem vänster”, som bör valsamverka brett med andra fredliga partier om de vill ha en chans att ta mandat. Visst kräver detta att de inte väljer Frimurare som vill splittra dem i kaotiskt käbbel, och visst kräver detta undvikandet av dominanta narcissister att leda dem, och visst kräver detta samarbetsförmåga och respekt för olika åsikter.

Har man samarbetssvårigheter, mellan seriösa partier som säger sig vara för fred, kan man knappast förvänta sig någon Världsfred. – Är det inte så? Meditera på saken!

Välkommen att kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.