Det bådar gott för bred valsamverkan mellan olika grupper mot etablissemangets globalister

Flera olika grupper enar sig nu mot etablissemangets krigshetsande globalister, mot SVT:s ensidiga propaganda och mörkning, allt från människor som kallar sig nationalister till bönder/lantbrukare, äkta demokratiska socialister som jag själv, samt t.o.m. kommunister med samarbetsförmåga.

Detta får jag bekräftat via FrihetsNytt.

https://swebbtube.se/w/i3yRiACsrGHw1tdmcZDNXM

Det bådar gott för en positivt laddad, lugn, saklig, respektfull, demokratisk, bred, ordentlig valsamverkan. 13:e april 16:00 i Tessinparken i Stockholm.

Det nationalister och invandrare kan enas om är att alla nationer i världen ska slippa USA:s invasioner som skapar nationell misär. Det verkar som om Trump kan vara enig i detta, med ett undantag, d.v.s. Israel, vilket förmodligen är ett absolut krav om Trump ens ska få synas i amerikanska etablerade medier.

Själv tror jag dock på en bred valsamverkan för folket även i USA, inte på någon som anslutit sig till de två stora korrupta partierna. USA:s folk behöver, precis som Sveriges folk, nya hederligare partier med god samarbetsförmåga!

Men om vi kan enas om fåtalet frågor som motverkar globalisternas massmordiska plan, såsom kanske ut ur krigsförbrytare-organisionen NATO, ut ur korruptionens EU, ut ur WHO som försöker skapa totalitär makt för att injicera massmördande mRNA-injektioner, samt ut ur det handikappade FN som blockeras av USA, så kan vi kanske skapa fred, hälsa och välstånd för alla nationer i världen?

Vad brinner du för? Berätta i kommentarsfältet! Du kan vara helt anonym genom t.ex. alias, ProtonMail, VPN och/eller Tor-browser. Ingen inloggning krävs för att kommentera och du får vara oenig med oss om du håller dig till sak och evidens.

Välkommen att kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.