Lasse Taube i Socialdemokraterna är missnöjd med den interna direktdemokratin

Bild på Lasse Taube
Lasse Taube

Lasse Taube kan, om han säger fred och menar fred, neutralitet och alliansfrihet, organisera motstånd i Socialdemokraterna aktivt. Hans artikel i Proletären är ett bra första steg. Nu kommer han få ryggdunkningar av de som är missnöjda och jag misstänker att det kan vara 75% av Socialdemokraterna.

När Taube vet vilka som är med honom kan de antingen byta ut partistyrelsen eller bryta sig ur partiet och ansluta sig till Valsamverkanspartiet, precis som alla andra som vill att Sverige skall verka för fred och oberoende, t.ex. kommunister som är positiva att gå till val och alla andra som ser småpartiernas hybris i att komma över 4%-spärren allena som lönlöst.

Inga nya partier lyssnar på vad jag säger första gången de organiserar sig, sällan efter första misslyckandet, men efter det andra eller tredje så släpper ofta hybrisen, men vilket slöseri av energi det är!!! Fatta mod och förstånd direkt! Bilda nytt parti och anslut er direkt till Valsamverkanspartiet. Folket vill ha valsamverkan. Det är helt evident så, för jag har frågat dem. Om ni inte tror mig så fråga dem! De vill rösta på partier som påverkar mandatfördelningen.

Att skapa och behålla fred, genom neutralitet och alliansfrihet, är en så viktig fråga att ALLA andra frågor bleknar i jämförelse. Det ÄR nu en valfråga, helt oavsett vad krigsförbrytare och landsförrädare i den bombhögern, bomb-SD och bomb-sossarna påstår!

Låt er heller inte luras av V eller MP som säger nej, men ändå inte fäller regeringen på detta odemokratiska svek! Dessa partier är tyvärr hyckelpartier som medvetet fokuserar på en mängd oviktigt skit som skapar konflikt inom arbetarklassen och de lever oftast inte som de lär. De är inga arbetare.

För alla med ryggrad och skam i kroppen säger jag varmt välkomna! Har du röstat på bombliberala partier i tre decennier och inte skäms, eller tänker göra det nu igen, så kan du faktiskt fara åt helvete din psykopatiska landsförrädare!

Lasse Taube uppmärksammas av Proletären och Global Politics:

https://www.globalpolitics.se/s-grasrotter-bra-ga-med-i-nato-snabbt-eller-ett-stort-svek-vad-tycker-du/
https://proletaren.se/artikel/s-grasrot-ett-stort-svek

En reaktion till “Lasse Taube i Socialdemokraterna är missnöjd med den interna direktdemokratin

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.