Kritik – Analdoktorn som länge mobbats av media visar sig vara en mobbare själv

Analdoktorn, heter egentligen Mikael Nordfors, och bor numera tydligen i Danmark, men vill tydligen ändå bedriva politik i Sverige och verkar vara manipulerad av en psykopat till att mobba ut mig ur vår gemensamma valsamverkan. Orsaken? Att jag talar sanning och att den sanningen upprör de ljugande psykopater som gör allt för att framstå som godheten, men givetvis förlorar tillit vid varje lögn jag avslöjar.

Analdoktorn, som då fortfarande hade läkarlegitimation, kom jag i kontakt med när jag var ordförande i Aktiv Demokrati och vid den tidpunkten kände jag på mig att han skulle vara dålig för oss. ”AD” liksom … Ja, ni förstår. Han fanns då på bild i Aftonbladet med en liten cocktail i näven och ett stort leende. Innehållet var chockerande för oss alla, för tilliten till media var större då.

Min vilja att utesluta honom var inte av elakhet mot honom, men för att skydda partiet. I skrivande stund funderar jag om valet av ”UP” medvetet har valts av dessa psykopater av samma skäl? Liksom ”upp” i rektum, med Analdoktorn och en liten bild med hans lilla cocktail?

Det skulle inte förvåna mig om det hela är en s.k. psy-op. skapad av andra partier för att förstöra för oss alla. Detta skulle också förklara skapandet av flera parallella valsamverkanspartier som styrs medvetet av psykopater så att de aldrig någonsin kommer valsamverka brett nog för att komma över 4%. Söndra och härska.

Jo, man kan skratta åt det, men kommer folk rösta för det? Inte troligt om vi inte får ordning på EN mycket bred valsamverkan som kan attrahera istället för likt Analdoktorn repellera, men eftersom de inte gör vad folket vill och mobbar ut mig, så ska jag göra mitt allra bästa för att stoppa dem, tills de lägger av med det! Är Analdoktorn psykopat? Kanske, men det tror jag inte, för jag ser inga direkta fördelar för honom i detta, men han kan ev. vara vilseledd av en psykopat, tror jag.

Bli dock inte förvånad om vi strax fortsätter utan Analdoktorn och de psykopater som han vilseleds av. Jag tror personligen att de strax kommer bli tvungna att skapa en egen liten klubb för inbördes beundran och anala aktiviteter, för jag är fast besluten att sänka denne mobbare och de andra mobbarna också.

Psykopaterna kommer sänkas på det ena eller andra viset. Är det jag som mobbar dem? Nej. Det är psykopaterna och deras lydiga fega anhang som försöker mobba mig. Jag gör det som alla mobboffer borde göra, d.v.s. sätta gränsen tydligt och angripa mobbarna.

Varför valde jag att först angripa Analdoktorn? För jag vet att han kan hantera det. Han mediterar nämligen flitigt har han berättat för mig. Man kan bara undra vad han fantiserar om?

Näste mobbare till rakning är  … trumvirvel …

Mer intressant:
https://html.duckduckgo.com/html?q=aftonbladet%20analdoktorn

https://www.flashback.org/t134610

4 reaktioner till “Kritik – Analdoktorn som länge mobbats av media visar sig vara en mobbare själv

  1. Vissa saker i hans retorik och beteende avslöjar saker, det har jag upptäckt. Dessutom övdrdriver han, ja, t o m säger helt osanna saker ( jag har kollat) vilket får en att fundera…. samtidigt tänker man ibland att det är något överilat i ‘stridens hetta’.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.