Hej alla medlemmar i Hälsopartiet! – Välkomna in i Riksdagen med era kandidater redan 2022

Jag heter Martin Gustavsson och är säkerhetsvakt för Valsamverkanspartiet och är enig med Hälsopartiet i alla de punkter ni tar upp på er hemsida, samt har länge förespråkat valsamverkan och länkat till ert parti. Det är därför jag återigen vill göra er alla uppmärksamma på att ni fortfarande är varmt välkomna i denna valsamverkan, vars mål är en rättvis demokratisk win-win för alla ingående partier, som dessutom är öppen för positiva konstruktiva förslag från er sida. Min nuvarande analys av en rödgrön valsamverkan finns under denna bloggpost.

Om ni diskuterar saken i Hälsopartiet på några medlemsmöten, så skulle jag gärna se att ni alla har läst igenom den posten, så att diskussionen håller sig till sann argumentation. Det är givetvis en stor utmaning, men ännu bättre, om ni även har läst på om lögner som leder bort från evident sanning.

För att bli mer sann krävs dessutom ofta hälsosam och regelbunden meditation som leder till en mentalt frisk attityd. Skulle ni ändå vara oeniga efter meditation och diskussion så försök igen efter mer meditation! I absoluta nödfall så kontakta mig, bjud in mig eller skapa två fraktioner, en som valsamverkar och en som inte gör det, och låt därefter väljarna avgöra direktdemokratiskt på valdagen vad som är riktigt!

I vilket fall som helst, låt er ledas av vad som kommer skapa ett hälsosammare Sverige och en hälsosammare värld!

(Meddelandet skickades även via Hälsopartiets hemsida där jag noterar att det skript som hemsidan ville köra på min dator var rödfärgat i NoScript. Kommunicera gärna direkt via den här WordPress-hemsidan! Publiceras/besvaras kommentaren så vet ni att den har gått fram utan att förvanskas av mellanhänder.)

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.