Brev till Kent Lagerqvist i Medborgarresan och till Anders Axnér i Enhet och Mikael Zazzio

Hej bäste Kent Lagerquist!

Ditt brev antyder att kommunikationen inte fungerar från Enhet till alla vi som vill medverka ärligt i en bred transparent valsamverkan. Därför skickar jag brevet så här i full transparens och länkar även till era hemsidor Medborgarresan och Enhet, samt till Michael Zazzio som du anser att jag bör kontakta.


Utanför ämnet

Bild på två ondskefulle vetenskapsmänEvident sanning finns och dess motsats evident osanning och så här skiljer man på dem. De har redan läckt ut virusar från laboratorium vid ett flertal tillfällen och det kommer med all sannolikhet göra det igen. Covid-19, som ändå var relativt milt, kan vara ett sätt att göra effekten av nästa släpp värre. Ingen som vet.

Vad gäller de masker som eliten har rekommenderat oss att använda, för att vi ska bli sjuka, så har du säkert helt rätt. Huruvida masker gör nytta eller ej beror sannolikt på om filtret filtrerar bort virus effektivt, eller ej, samt hur de används tillsammans med handtvätt etc. Men som sagt måste det nog vara HEPA-filter om det ska fungera tillfredsställande, d.v.s. sådana filter mikrobiologer använder i laboratorium. Filter verkar nämligen göra att äldre går närmare för att höra bättre och för att de känner falsk trygghet av filtret. Då måste givetvis filtret filtrera bort virus effektivt.

Är mycket kunnig inom dykning, fridykning och snorkling, så har jag kompetensen att andas djupt när det döda utrymmet ökar p.g.a. mask, och gör man det så fungerar givetvis syresättningen och utvädringen av koldioxid utmärkt, så det använder jag i folksamlingar och i butiker. Min GVS-mask har inlopps och utloppsventiler och veckade HEPA-filter. Detta gör att inloppsfiltret håller sig torrt och lättandat. HEPA-filter utan veckning och utan ventiler blir sannolikt kontraproduktivt, men det rekommenderar jag alltså inte.

Enig med dig om vaccinerna. De är förmodligen väldigt onyttiga för de allra flesta, särskilt jämfört med vissa profylax, vitaminer mineraler och en god metabol hälsa, samt rätt behandling vid Covid-19 som ger en mer robust immunitet, jämfört med ständiga vaccinationer. Vaccination skulle ev. vara en risk värd att ta för den som är väldigt skör och har tillit till Läkemedelsindustrin, men det kan även döda dem, naturligtvis. Känner till ett sådant fall i min nära vänkrets, där en äldre kvinna dödades av vaccinet.

Att finansiera de kriminella som skapar karusellen, t.ex. gain-of-function-Fauci och pedo-Gates m.fl., är dessutom också kontraproduktivt om man vill skydda sig väl beredskapsmässigt. Det är givetvis dumt att gynna ondskefulla girigbukar och ondskefulla virologer genom att köpa deras produkter. De bör bojkottas, stängas ned och avrättas genom utdragen tortyr, OM man verkligen bryr sig om framtidens generationer. Grymt, men förmodligen nödvändigt, tror jag, för annars avskräcker inte straffet de andra ondskefulla tillräckligt.


Till saken!

På tal om ondska. När jag kallar till möte och ingen anmäler sig så känner jag mig väldigt ensam i min kamp för valsamverkan och direktdemokrati och tänker att det är fel på kommunikationen när ingen svarar.

På Enhets eller Medborgarresans hemsida läser jag inget om det du påstår. Som jag ser det, så säger ni att ni vill något och sedan skrider ni inte till verket. Förvånade faktiskt. Själv skulle jag skämmas om jag gjorde så. Det skulle verkligen svärta ned mitt eftermäle, som jag ser det. Har jag missförstått vad ni vill och vad ni faktiskt gör?

Jag känner till elitens ungefärliga plan och om du använder sökfunktionen i Vetenskapliga partiets blogg behöver du inte ställa så många frågor om diverse andra saker som du tar upp, men istället hålla dig till saken, d.v.s. direktdemokrati och valsamverkan, vilket vi båda anser är en stor del av lösningen på problemet.

Ert agerande att vägra möte är väldigt motsägelsefullt om ni vill ta makten från eliten och ge den till folket genom valsamverkan och direktdemokrati. Min fråga är då logisk; Arbetar ni åt eliten? Vad blir med dagens kurs trettio silverpenningar?

Statskuppen mot hela svenska folket och vår demokrati började i min mening så här:
https://svenanerpalmemordet.blogspot.com/2013/03/na-na-vi-har-san-uppbackning-sa-ni.html

När Direktdemokraterna togs över och transparensen togs bort så upplevde jag detta som en kupp mot direktdemokratin och gick då ur DD, men som du ser så dryftar jag detta via i deras nystartade transparenta externa demokratisystem, Consul, så där finns det kanske hopp ändå, om de kan få bukt med den ondska som helt tydligt har infiltrerat dem?

Jag ser inget behov att komma nära dig fysiskt, Kent. Jag är 100% heterosexuell och lever i avhållsamhet i övrigt. Man kan säga att jag är likt en slags glad munk.

Men bra att du har träffat Ulf. Du kan gärna träffa honom igen och ställa de frågor som jag har ställt, som han inte vill svara på och gärna återkomma med svaren!

Har tyvärr noll tillit till Ulf och vill helst inte se honom på vår gemensamma lista, som det ser ut nu. Tror nämligen att han kommer skapa ett ”åt helvete med hela skiten” om han ges möjlighet till det. Detta tycks vara en integrerad del av hans personlighet, tyvärr. Denna besvikelse önskar jag ingen som på allvar är för DD och valssamverkan.

Kan redan föreställa mig hur eliten kommer glädja sig när han kommer svärta ned oss alla i direktsändning i TV, när/om han väl får chansen, t.ex. med påståenden om att halva SS var judar eller liknande, eller att valmaskiner är säkra och sedan spelar de upp honom när han skrattar åt den saken. Han verkar redan ha planerat det.

Planen tycks vara att göra komedi av det som naturligtvis måste vara seriöst menat. Ulf har redan allierat sig med folk som tror att jorden är platt och människor som tror på ödlor överdragna med mänsklig hud, samt kallar sig ”populister”. Nej. Jag skojar inte.

Tycker att alla som har röstat för Moderaterna är klandervärda och kan inte ha tillit till individer som medvetet försöker lura sina medlemmar med ”valmaskin” eller ”skalärvågor”. De vill inte svara på varför de gör detta, men för mig är det uppenbart. De arbetar varken för DD eller för folket, men för sig själva, samt även för eliten (medvetet eller omedvetet). Det är ibland svårt att skilja på kompletta idioter och medvetna banditer, men gemensamt är att de förstör för win-win.

Du visar gång på gång att du inte är motiverad att samverka för att införa ett medborgarförvaltat demokratisystem, anser jag. Om du hade varit motiverad att samverka så hade du anmält dig till och deltagit i våra transparenta möten för detta ändamål, men den motivationen har du inte visat att du har än.

Enhets ”upprop om samtal och eventuell samverkan med andra småpartier om demokratifrågorna” som du nämner förklarar inte varför Anders Axnér avstår att skicka detta upprop till e-postlistan, heller inte varför han inte svarar på den e-postlista han är med i, heller varför detta inte finns med på Enhets hemsida. Vad är din eller Anders förklaring till detta?

Bra att vi är eniga om transparens. Om Enhets styrelse redan har sagt att ”demokratifrågorna är de mest angelägna att samverka kring” varför inleder de då inte denna samverkan och varför finns inte detta på deras hemsida? Verkar inte så transparent eller ärligt menat för mig. Döljer Enhet något?

Jo. Jag vet att eliten har operatörer som infiltrerar, härskar och söndrar, samt ibland inte ens behöver det, för kompletta idioter gör ofta ett utmärkt arbete åt eliten helt på egen hand. Jag exponerar både infiltratörer och kompletta idioter genom enkla frågor och älskar även när min egen ondska exponeras med enkla frågor, i fall jag skulle gå emot saken på något vis.

Zazzio är givetvis välkommen att kontakta Kronobergspartiet som är med i Valsamverkanspartiet om han vill satsa på den lokala politiken. Bifogar ett meddelande till honom också.

Kontakta mig gärna för ett möte i Växjö eller via Jitsi Meet.

Att du inte tror att man kan genomföra valkampanjer på nätet, kan dels vara en självuppfyllande profetia, för negativitet åstadkommer ju ingenting alls. Det kan även bero på vilka plattformar man väljer. Väljer man elitens dolda och manipulaerande så kan det gå dåligt och folk landar då i diverse klickbeten, men väljer man transparenta öppna fria plattformar och system som WordPress, phpBB och Internet Archive så kan det nog gå alldeles utmärkt att hålla fokuset högt, tror jag.

Har inget emot möte i vardagen. Talar med folket var och varannan dag för jag vill ha en folkrörelse, men folket hittar fortfarande på diverse lama ursäkter att inte göra sin del av arbetet. De tror att någon annan ska göra deras jobb. De är ännu inte redo.

Vi ska givetvis samsas, men inte med de som vill separera eller förstöra! De måste exponeras genom frågor och motas bort, i vart fall tills de ändrar sig i grunden och ber om ursäkt för sitt beteende!

Om du inte lider av autism eller ren ondska kommer du kunna ha möte. Genom acceptans för olika handlingsmönster och personligheter så kan vi, helt säkert, få med oss många människor i denna samverkan.

Men det finns saker vi INTE ska acceptera och det är pladdermajor som vill ta all plats själva, inte försöker hålla sig till den evidenta sanningen, samt de som håller på med osakliga personangrepp mot de som ingår i vår valsamverkan!

Utgör personen ett problem för ordning och samverkan så måste ju rimligen det problemet tas upp i sak och definieras, eller hur? Att någon inte vill sprida dödlig sjukdom till sköra ser jag inte som ett problem, men som mänsklig empati, d.v.s. en tillgång för vilket parti som helst.

En person som inte vill respektera sådan empati utgör helt klart ett stort problem, anser jag. Både människor med mask och utan mask, vaccinerade och ovaccinerade, måste respekteras. Allt annat är att söndra och härska.

Svara gärna transparent i kommentarsfältet och/eller via e-post om du/ni vill!

7 reaktioner till “Brev till Kent Lagerqvist i Medborgarresan och till Anders Axnér i Enhet och Mikael Zazzio

 1. Enhet och Medborgarresan är inte seriösa partier för valsamverkan och direktdemokrati, tyvärr, eller om de är det så, så levererar inte talespersonerna det som medlemmarna vill ha. Pladdret från dessa partiers talespersoner skapar ingen tillit. Tyvärr är det ENDA seriösa partiet för valsamverkan och direktdemokrati Vetenskapliga partiet.

  Men som man säger ”less is more”, ”ensam är stark” och ”själv är bäste dräng”. Inte trodde jag att Anders Axnér och Kent Lagerquist och deras partier skulle bete sig så här passivt, men återigen tvingas jag erkänna att jag grovt har har missbedömt karaktären hos dessa individer/partier.

  Oerhört klandervärt från dessa partier att påskina att de är för direktdemokrati och valsamverkan, och slösa bort allas vår tid, sedan motbevisa detta i icke-handling. Klandervärt är också att de återigen alltså vill kasta bort sina medlemmars mandat. Jag trodde verkligen att de hade vaknat upp ur denna hybris, men icke.

  Medborgarresan och Enhet blir återigen bortkastade röster, tyvärr.

 2. Och vad har Martin för kommentar om
  Swexitkoalitionen. Swexitkoalitionen har samma ambition somValsamverkanspartiet, att Sverige lämnar EU. Namnet Swexitkoalitionen är dock bättre än namnet Valsamverkanspartiet. Vetenskapliga partiet kanske kan tänkas samarbeta med Swexitkoalitionen ? Och släppa Valsamverkanspartiet , då själva namnet saknar koppling till att lämna Europeiska Unionen.

  1. Tack. Verkar helt klart en seriös individ, fastän han var lättlurad och röstade för EG/EU, men det var lätt att bli lurad.

   Swexitkoallitionen är registrerat som ett bolag:
   https://www.bolagsfakta.se/8025333157-SWEXITKOALITIONEN

   http://www.ulfstrom.se/samverkan.html

   ”Lämna EU men fortsatt vara en del av EUs inre marknad inkl. en fri rörlighet av varor, tjänster, arbetskraft och kapital på samma sätt som Norge, Lichtenstein och Island alternativt samverka med EU via bilaterala avtal som Schweiz och Storbritannien.”

   Anser själv att vi bör lämna EU, minska handeln och öka vår egen beredskap, d.v.s. ingen frihandel, men tullavgifter vilket ökar inhemsk produktion, och det är en mycket stor skillnad. Vill heller inte ha in en massa billig arbetskraft som tar mitt eller andra småföretags jobb.

   ”Sweixtkoalitionen är ett enfrågeparti som driver som sin huvudfråga att Sverige får till en folkomröstning om EU-medlemskapet. I andra politiska frågor stöds samtliga övriga riksdagspartier.”

   Tveksam taktik att stödja alla Riksdagspartier. Tror att vi bör utmana dem på så vis att ingående partier i en valsamverkan skapar fler folkomröstningar, bl.a. Swexit-omröstningen, men på ett bättre sätt, d.v.s. ha en folkomröstning för ”nordiskt samarbete” (ingen union). orsaken är rent demokratisk: https://nejtilleu.se/2019/05/fler-vill-ha-nordiskt-samarbete-i-stallet-for-eu/

   Så om det ska bli ett samarbete måste det nog ske genom Valsamverkanspartiet och Swexitpartiet bör nog dessutom ställa sig positiv till fler folkomröstningar som i Schweiz.

  2. Har samtalat med Ulf Sröm i Swexitkoalitionen. Verkar vara lite trögt vad gäller att få till en lista för honom. Förmodligen har han för få kandidater som är på G, tror jag. Har själv märkt att viljan att ställa upp för Sveriges väl är extremt låg. Det är märkligt, konstigt, bisarrt.

Välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.